Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da na pravnom je, kad se popneš na 1.kat - lijevo skreneš pa do kraja hodnika i onda desno, vidjet ćeš na vratima da piše da je info. učionicavježbe iz informatičke radionice su na pravnom faxu? koji kat,dvorana da ne lutam?
mi koji smo jučer trebali imati, imamo nadoknadu u utorak...Zna li itko hoće li danas biti informatička radionica za izvanredne s obzirom da se asistent razbolio jučer u 17:30?
Hvala ti, ali to znam jer sam i ja bila jedna od onih jučer :confused2:. Jedino što idući tjedan nikako neću moći doći na to predavanje, a obavezno je, pa ne znam što da radim... Mislila sam možda danas otići u ovu drugu grupu pa pokušati dobiti potpis... :unsure: Ako je ozdravio, naravno...mi koji smo jučer trebali imati, imamo nadoknadu u utorak...
a što mu je bilo u utorak kad je podosta kasnio? hm hm hm
i mene zanima pa ako ko znakaj je s nadoknadom informatike za inzvanredne, druga grupa?
mislim da se to odnosi na redovne studenteevo neka cura je napisala da se 18.1. dijele potpisi za informatičku radionicu! to je vjerovatno za onu drugu ugrupu koja još nema potpis jer je prva dobila...samo ne piše gdje ni kad...ak ko sazna napišitepozz
jel zna ko kad je za izvanredne?mislim da se to odnosi na redovne studente
da, ja sam napisala i odnosi se na redovne.evo neka cura je napisala da se 18.1. dijele potpisi za informatičku radionicu! to je vjerovatno za onu drugu ugrupu koja još nema potpis jer je prva dobila...samo ne piše gdje ni kad...ak ko sazna napišitepozz
budem ja u srijedu pitala kad mi redovni imamo predavanje.ne kužim. rečeno nam je da će nadoknada biti u prvom tjednu 1 mj., ne mogu vjerovati da još uvijek ništa!
to su dva dana vježba, moraš doć na oba dva dana jer se popisuje tko dolazi, pa taj drugi dan daje potpis u indeks. pošalji mu mail pa vidi kaj će ti reć :wink5:čekam i čekam tu radionicu još od 12 mj kada je odgođena zbog toga jer je dvorana za inform. bila popunjena...i sada sam bolesna i ne mogu doć. kaj da radim? da li je to danas samo dogovor ili će biti vježbe? ne znam da li da prof.pošaljem mail...
danas je bio samo dogovor. za sve koji nisu bili danas nisu apsolutno niš propustili... rečeno je da se dođe il u ponedeljak ILI u srijedu i to če trajat kao od 17 do 20. možete si slobodno odabrat kak vam paše.čekam i čekam tu radionicu još od 12 mj kada je odgođena zbog toga jer je dvorana za inform. bila popunjena...i sada sam bolesna i ne mogu doć. kaj da radim? da li je to danas samo dogovor ili će biti vježbe? ne znam da li da prof.pošaljem mail...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.