AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja za treću godinu

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zna li netko hoće termini održavanja svih 3 vježbi za izvanredne biti objavljeni na stranici veleučilišta?
Kako je to do sada bilo?
bit će objavljen termin na stranici veleučilišta pod stručni studij javne uprave,predavanja treća godina
u 12 mjesecu su bile vježbe prije 2 i prošle godine pa će tako valjda biti i ove
prvo su tri dana predavanja iz upravnog postupovnog prava,pa tri dana vježbi iz upravnopostupovnog prava gdje se treći dan piše zadatak za ocjenu,zatim je 2 dana informatička radionica gdje se samo dobije potpis pa 2 dana nomotehnika gdje se dobije zadatak koji se piše kod kuće

Nirvana

što ako izvanredni idu na predavanja iz upravnopostupovnog sa redovnima, da li onda i vježbe imaju s njima ili u terminu za izvanredne

neozbiljna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hej, kolege, zna li itko dali će se održati predavanje iz ekonomike poduzeća i ekonomije javnog sektora sutra?

neozbiljna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
valjda hoće, nema nikakve obavijesti pa mislim da bude
pa bilo bi u redu da nas se obavijesti... a ne da dođemo sutra i onda moramo čekati do 13 i 20 nomotehniku ako nema predavanja smjera.. :/ znam da danas nije bilo višestupanjske uprave, i stavili su obavijest samo na vrata od dvorane. ne na net :/

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas predavanje iz nomotehnike od pola sata i to je uredu, pošto nam je uvodno. Onda slijedi rupa u rasporedu od dobrih 3 sata. Hodam okolo, ne znam kako da si ispunim vrijeme jer nisam iz ZG-a, a dom mi i nije tako blizu i sve to dodatno košta. Bliži se termin održavanja informatičke radionice. Došla sam tamo prije 17 h. Čekam sa ostalim studentima. Prolazi vrijeme i tako je već prošlo 17 i 30. Čekamo kao mulci. Da bi na kraju otišli razočarano svaki na svoju stranu jer smo izgubili svaku nadu da će se netko pojavit. Kakav je to način...u svakom slučaju nije uredu. Ako već imamo raspored predavanja, onda predavanja trebaju bit održana, a u suprotnom trebamo biti obaviješteni. Mislim da studenti DVZ-a zaslužuju puno više poštovanja, a uostalom ipak smo sada dio PFZ-a. Mene cijela ova situacija frustrira jer sam izgubila cijeli dan ni za što, a ka tome nas putnike sve to još i dodatno košta. Mislim da nas još puno takvih ima.

Leptiric_20

Danas predavanje iz nomotehnike od pola sata i to je uredu, pošto nam je uvodno. Onda slijedi rupa u rasporedu od dobrih 3 sata. Hodam okolo, ne znam kako da si ispunim vrijeme jer nisam iz ZG-a, a dom mi i nije tako blizu i sve to dodatno košta. Bliži se termin održavanja informatičke radionice. Došla sam tamo prije 17 h. Čekam sa ostalim studentima. Prolazi vrijeme i tako je već prošlo 17 i 30. Čekamo kao mulci. Da bi na kraju otišli razočarano svaki na svoju stranu jer smo izgubili svaku nadu da će se netko pojavit. Kakav je to način...u svakom slučaju nije uredu. Ako već imamo raspored predavanja, onda predavanja trebaju bit održana, a u suprotnom trebamo biti obaviješteni. Mislim da studenti DVZ-a zaslužuju puno više poštovanja, a uostalom ipak smo sada dio PFZ-a. Mene cijela ova situacija frustrira jer sam izgubila cijeli dan ni za što, a ka tome nas putnike sve to još i dodatno košta. Mislim da nas još puno takvih ima.

znam kak ti je, ali pripremi se na to da će informatika ćesto biti otkazana bez prethodne najave, tako da se nemoj sekirat jer će biti toga nažalost još :angry:

SuperDuško

Ima li još uz poredbeno ustavno pravo predavanja za redovne studente na koja izvanredni ne mogu dolaziti?
Pitam prvenstveno za predmete međunarodnog smjera, ali i sve ostale s 3. godine

pigetic

Kolege imam pitanje u vezi informaticke radionice,naime nisam bio prosli put,a necu moci niti ovaj pa me zanima koliko se puta smije izostati?Cuo sam price da je obavezno dolaziti,ali to sam cuo i za nomotehniku pa je ipak ispalo da predavanja nisu obavezna,iako se potpisujemo.hvala!:)

Afrodita

Kolege imam pitanje u vezi informaticke radionice,naime nisam bio prosli put,a necu moci niti ovaj pa me zanima koliko se puta smije izostati?Cuo sam price da je obavezno dolaziti,ali to sam cuo i za nomotehniku pa je ipak ispalo da predavanja nisu obavezna,iako se potpisujemo.hvala!:)
3 puta se smije izostati.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks