Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
A ne, ne...evo jedne SF studentice . Uglavnom ja sam upisala fax 1999/2000 g i ove godine obnovila status izvanrednog studenta bez problema. Priznali su mi sve dane ispite i nakon uplate školarine nastavila studij, upravo dala prvi ispit. Dakle, nije čak ni 10 godina granica...jer mene nije na faxu bilo 12 godina:blushed:. Ja nisam ispisala nikada, samo sam prestala davati ispite i naravno plačati. Nisam morala polagati ponovno prijemni, niti sam morala na državnu maturu. Možda sam imala sreće oko toga...još da bude i sa ispitima..Moraš otić pitat na faks, mislim da je uvijet za vraćanje bar jedan položen ispit, al dosta stvari se mijenjalo pa ni to nije više sigurno
znam da je prije bilo, ako se vratiš unutar 10 godina da možeš nastavit di si stala, a ako prođe 10 godina moraš ponovo na prijamni
Imaš dvije godine vremena za dati jednu godinu, a ako ne uspiješ u tom roku i ne platiš ponovno status ti ide u mirovanje dok se ponovo ne odlučiš na studirancije :wink5:imam pitanje...izvanredni studenti ako ne daju ispite u godini i ako se ne ispišu niti ne plate dalje ...oni su tad u mirovanju, pauzi ili kak? hvala
više nisu dvije godine, nego sada je samo jedna, od prošle godine je tako :frustrating:Imaš dvije godine vremena za dati jednu godinu, a ako ne uspiješ u tom roku i ne platiš ponovno status ti ide u mirovanje dok se ponovo ne odlučiš na studirancije :wink5:
Da li ovo vrijedi i sada, kada spadamo pod Pravni fakultet?da, samo ne produžiš prava, tj ne uplatiš i sljedeće godine dođeš i ponovo se upišeš.
naravno da to podrazumijeva činjenicu da ako nisi platila da ne možeš ni pristupat ispitima, da ne bi bilo zabune:happy:
Provjereno, vrijedi.Da li ovo vrijedi i sada, kada spadamo pod Pravni fakultet?
sumnjam da se može samo tako zamrznuti bez opravdanog razloga. najbolje nazovi sanju, ona će ti dati točnu info.pozz,upisala sa faks 2011/2012 i do sada nisam dala ni jedan ispit,pa me zanima da li mogu zamrznut i koja je dalje procedura?
Što se dobije zamrzavanjem?pozz,upisala sa faks 2011/2012 i do sada nisam dala ni jedan ispit,pa me zanima da li mogu zamrznut i koja je dalje procedura?
stvarno ti ne bih znala. nazovi referadu ili odi tamo.to znaci da jedino sa nekim cvrstim opravdanim razlogom mogu zamrznut,inace ne,pa cak ni recimo ako dam 2 ispita,i npr zbog financija ne mogu dalje studirat i zelim zamrznut...tnx
nisi izgubila pravo studiranja, ponovno upisuješ pad godine i to ti je to. računaj da ti sad za izvanredne jedna godina nije više 2 već 1bok ljudi...trebam pomoć...ja sam 2004 god upisala faks, nakon toga sam 2 ili 3 puta produljivala svake 2 godine faks da nebi izgubila prava, ali nisam ništa položila...ove godine mi to opet ističe i sad sam nadam se došla k pameti i odlučila da se moram primiti učenja, al neznam dal je sad prekasno, dal uopće imam više prava i dal mogu više nastavit studiranje?zaboravila sam naglasiti da sam izvanredan student...ako netko zna odgovor, bila bih mu zahvalna na pomoći...pozdrav svima
pošalji mi svoje podatke br. indexa , ime i prezime, predavati ćemo molbu za produljenje studiranja za one po starom! Obavijesti ostale!!!bok ljudi...trebam pomoć...ja sam 2004 god upisala faks, nakon toga sam 2 ili 3 puta produljivala svake 2 godine faks da nebi izgubila prava, ali nisam ništa položila...ove godine mi to opet ističe i sad sam nadam se došla k pameti i odlučila da se moram primiti učenja, al neznam dal je sad prekasno, dal uopće imam više prava i dal mogu više nastavit studiranje?zaboravila sam naglasiti da sam izvanredan student...ako netko zna odgovor, bila bih mu zahvalna na pomoći...pozdrav svima
nazovi ovaj br pa pitaj, ona se uvijek javlja na telefon. najbolje zovi između 10 i 12. Sanja Storjak, soba 3A/prizemno, tel: 4890 215upisala sam prosle godine izvanredno,ali zbog posla i djelomicno ljenosti nisam dala niti jedan ispit a nebih htjela odustat...kaj sad trebam napravit?upisat pad,i onda?Zovem tete u referadi ali se bas i ne javljuju na telefon..i da,ja sam platila upis 3600 po staroj cijeni,a sada košta 6000.00 kn dali ja moram platit tih 6000 kn ili kako to sad ide??preklinjem za pomoc dobre duse
ma ništa, ima tu nekoliko dobrih duša na forumuHvala ti,već sam mislila da se nitko neće udostojiti ništa napisati :happy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.