AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Prekid studiranja, zamrzavanje godine, pauziranje, nastavak nakon prekida/pauze

martina_sk

Administrator
Ima,ima...:D I da,zvala sam tetu u referadu al mi je rekla da ona ništa nezna,da zovem u devetom mjesecu...pa poludit cu do tad :confused2:
vjerujem ti jer mi još ne znamo hoće li se na jesen ili bar sljedeće jeseni uspostaviti specijalistički :/ a doslovno nam život o tome ovisi :D

Tyna1989

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej nije me bilo dugoooo...evo ja imam pitanjce...upisala sam atudij 2008. Al sam dosta zabusavala :-( ...zadnje sam upisala sam upisala 2010 izvanredno parcijalu druge...ponudio mi se posao i mama se razboljela pa sam jednostavno prestala ic...sada bi se vratila,ali nemam pojma kakva je procedura pa bi molila nekoga ko zna i ima koju sekundu da mi pliz pomogne malo...tnx

martina_sk

Administrator
Hej nije me bilo dugoooo...evo ja imam pitanjce...upisala sam atudij 2008. Al sam dosta zabusavala :-( ...zadnje sam upisala sam upisala 2010 izvanredno parcijalu druge...ponudio mi se posao i mama se razboljela pa sam jednostavno prestala ic...sada bi se vratila,ali nemam pojma kakva je procedura pa bi molila nekoga ko zna i ima koju sekundu da mi pliz pomogne malo...tnx
nazovi ovaj br pa pitaj: Sanja Storjak, tel: 4890 215. nisam sigurna ali mislim da jednostavno dođeš kad budu upisi u 10 mj pa upišeš što možeš, ovisno koliko bodova imaš.

marac12

Re: Osnove sociologije

imam pitanje, ugl ja sam pao prvu godinu, nisam nis dao, e sad me zanima ja bi pauziro ovu god pa jel ima kakva mogucnost da ja kao zamrznem godinu pa opet krenem sljedece, i da izvanredni sam, hvala

amaterka

ja sam parcijala druge, tj. rjesila sam 1. godinu, sad cu pokusat rjesiti sto mogu s druge na jesenskim rokovima, zanima me tocno, ako ne upisem 2.godinu sad tj ne platim skolarinu, sto ce se desiti iduce godine kad ce biti opet upisi, dal cu ja imati i dalje prava kao redovan student ili ...

ve1n

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja sam parcijala druge, tj. rjesila sam 1. godinu, sad cu pokusat rjesiti sto mogu s druge na jesenskim rokovima, zanima me tocno, ako ne upisem 2.godinu sad tj ne platim skolarinu, sto ce se desiti iduce godine kad ce biti opet upisi, dal cu ja imati i dalje prava kao redovan student ili ...
ko ce ga znat. u pon nazovi referadu da nebi bilo kakvih dezinformacija :D

Kryza

prije tri godine upisala sam prvu godinu poreznog kao redovan student,pa sam upisala pad,znači još tu jednu godinu sam imala status redovnog studenta,eh,pa pošto ni tu godinu nisam ostvarila uvjete za upis u drugu godinu poreznog studija, morala sam upisat, tj. prebacili su me na izvanredni studij. mene zanima,dal ako ni ove godine ne uspijem ostvariti uvjete za upis u drugu,nemam više pravo studiranja ili mogu upisat opet parcijalu?

ivy06

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozz.
u 10mj upisala sam parcijalu druge ali ove godine nisam ništa položila i ostala sam na istom, sad namjeravam odustati od faxa, ima li smisla ispisivati se sa faxa ili da jednostavno ne uplatim školarinu? Znam da time gubim prava (pokaz, xica..) Koliko imam vremena da se ponovno vratim na fax? makar kao izvanredni student?
Pročitala sam negdje da mogu proći najviše 2 godine od položenog zadnjeg ispita, da li je to istina?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
prije tri godine upisala sam prvu godinu poreznog kao redovan student,pa sam upisala pad,znači još tu jednu godinu sam imala status redovnog studenta,eh,pa pošto ni tu godinu nisam ostvarila uvjete za upis u drugu godinu poreznog studija, morala sam upisat, tj. prebacili su me na izvanredni studij. mene zanima,dal ako ni ove godine ne uspijem ostvariti uvjete za upis u drugu,nemam više pravo studiranja ili mogu upisat opet parcijalu?
Ponovo upisuješ parcijalu. Na lijevu stranu indeksa upisuješ predmete do 60 bodova i plaćaš školarinu zajedno s upisninom i nastavljaš dalje studirati izvanredno.
Cijenu školarine i upisnine pogledaj u istoimenoj temi.

Pozz.
u 10mj upisala sam parcijalu druge ali ove godine nisam ništa položila i ostala sam na istom, sad namjeravam odustati od faxa, ima li smisla ispisivati se sa faxa ili da jednostavno ne uplatim školarinu? Znam da time gubim prava (pokaz, xica..) Koliko imam vremena da se ponovno vratim na fax? makar kao izvanredni student?
Pročitala sam negdje da mogu proći najviše 2 godine od položenog zadnjeg ispita, da li je to istina?
Ne vidim objektivnu potrebu ispisivanja s fakulteta ako si redovan student.
Ako to uradiš te se poželiš jednom nastaviti sutdij morat ćeš na "prijemni" odnosno državnu maturu. Ako ne uplatiš školrainu, možeš pauzirati "neograničeno" i s prvim sljedećim upisima platiti školarinu i nastaviti kao da se ništa nije dogodilo.

Ivancica05

Imam pitanje... upisala sam prvi godinu 2011 godine i nisam se ispisala što znači da su mi svi papiri na faksu, i sad sam se prijavljivala na postani student i ne mogu prijaviti javnu upravu izvanredno.. e moje pitanje glasi kako da ja upišem ponovno prvu godinu?

Ninek

Imam pitanje... upisala sam prvi godinu 2011 godine i nisam se ispisala što znači da su mi svi papiri na faksu, i sad sam se prijavljivala na postani student i ne mogu prijaviti javnu upravu izvanredno.. e moje pitanje glasi kako da ja upišem ponovno prvu godinu?
Odeš na fax dogovorit se, u redovnim upisnim terminima, ne sutra :) znači na jesen..nazovi referadu pa pitaj kakva je procedura, al situacija je bila da platiš ponovo školarinu i kreneš di si stala..s prve, bez ispita koje si položila..

Ivancica05

Hvala :)

i još jedno pitanje, da li je moguće platiti iznos školarine u 2 rate ako si izvanredan student i drugi put je upisuješ?

matejica

Možda je pitanje glupo.. Ali jel je moguće prebaciti se na izvanrednog studenta ako nije plaćena 2.rata?

Ninek

Možda je pitanje glupo.. Ali jel je moguće prebaciti se na izvanrednog studenta ako nije plaćena 2.rata?
Nije moguće. Jer prebacuješ se za vrijeme regularnih upisa, i moraš platit izvanredno studiranje, znači podmirit stara dugovanja.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks