Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ako se baš ispišeš morat ćeš polagati drž. maturu. Ispiti ti ostaju. Jednom položeno, zauvijek položeno.u slučaju ako se ispišeš s faksa jel se možeš vratiti za par godina i nastaviti dalje ili ide sve iz početka
Mislim da je ista stvar.isto pitanje za pravo
"Upis predmeta treću godinu zaredom po pravilima Bolonjskog procesa nije dozvoljen te svi studenti koji se dovedu u tu situaciju gube pravo školovanja." Dal se to odnosi i na nas? Ja bi upisala uvod dip treci put( upisujem cistu drugu godinu, al mi je ostao uvod, a lani sam upisala pad prve), pa me zanima dal gubim pravo il mogu bez problema upisat taj predmet?[/quo
kod nas se to još ne provodi. tako da ćeš bez problema moći upisati dip. bez brige.
kod nas ako 3.put upisuješ isti predmet,a redovan si student onda prelaziš na izvanredne,a kao izvanredni student za sada nema nikakvih ograničenja u studiranju.
ne mora značit ni da prelaziš na izvanredne, jer kod nas se prelazi na izvanredne samo ako drugi put padaš istu godinu. ja sam građansko upisivala 4 puta i ovo mi je bio 5 upis jer sam bila parcijala, vamo tamo :grin:"Upis predmeta treću godinu zaredom po pravilima Bolonjskog procesa nije dozvoljen te svi studenti koji se dovedu u tu situaciju gube pravo školovanja." Dal se to odnosi i na nas? Ja bi upisala uvod dip treci put( upisujem cistu drugu godinu, al mi je ostao uvod, a lani sam upisala pad prve), pa me zanima dal gubim pravo il mogu bez problema upisat taj predmet?[/quo
kod nas se to još ne provodi. tako da ćeš bez problema moći upisati dip. bez brige.
kod nas ako 3.put upisuješ isti predmet,a redovan si student onda prelaziš na izvanredne,a kao izvanredni student za sada nema nikakvih ograničenja u studiranju.
još bolje! = Dne mora značit ni da prelaziš na izvanredne, jer kod nas se prelazi na izvanredne samo ako drugi put padaš istu godinu. ja sam građansko upisivala 4 puta i ovo mi je bio 5 upis jer sam bila parcijala, vamo tamo :grin:
mislim da nemaš nikakva studentska prava osim možda prava izlaska na ispit.kao redovan student kada zamrznem godinu dali mi i dalje teku studentska prava u smislu da koristim studentski ugovor
a koji dekan? pravnog fakulteta ili naseg? ne znam u koju kategoriju spadaju molbe koje podnosimo mi sa javne uprave..hej evo imam info o molbama a to je da dekan tek sutra odlucuje o njima,konkretno o molbam za mirovanje,navodno je bio na nekakvom putu (tako su mi rekli u tajništvu) pa sretno svima
sad smo PF. jedan faks, četiri studija.a koji dekan? pravnog fakulteta ili naseg?
trebaš napisati molbu za mirovanje studija,ali molbe su se predavale do 30.9.,a sutra ti je zadnji dan upisa za izvanredne studente. svejedno ti pokušaj sutra predati molbu.Bok! Imam pitanje vezano za mirovanje studija.Čitam malo po ovoj rubrici i još mi nije do kraja jasno.Ja sam izvanredni student po bolonji, prva i parcijalno druga godina.Trebam li ja pisati zamolbu za mirovanje studija ili ne ili samo ne upišem dalje pa mi miruje godina!?
Molim vas za odgovor što prije ako netko zna!
Unaprijed zahvaljujem.![]()
i za izvanredne studente?!trebaš napisati molbu za mirovanje studija,ali molbe su se predavale do 30.9.,a sutra ti je zadnji dan upisa za izvanredne studente. svejedno ti pokušaj sutra predati molbu.
da,sve molbe su se predavale do 30.9. i za izvanredne i za redovne,ali ti svejedno pokušaj još sutra predati molbu.i za izvanredne studente?!
OK.Hvala ti!da,sve molbe su se predavale do 30.9. i za izvanredne i za redovne,ali ti svejedno pokušaj još sutra predati molbu.
To je, bit će, isto nešto novo i, kak bi rekli, "u skladu s bolonjom"?trebaš napisati molbu za mirovanje studija,ali molbe su se predavale do 30.9.,
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.