AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Prekid studiranja, zamrzavanje godine, pauziranje, nastavak nakon prekida/pauze

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zna netko u slučaju ako se ispišeš s faksa jel se možeš vratiti za par godina i nastaviti dalje ili ide sve iz početka, isto pitanje za pravo?

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
"Upis predmeta treću godinu zaredom po pravilima Bolonjskog procesa nije dozvoljen te svi studenti koji se dovedu u tu situaciju gube pravo školovanja." Dal se to odnosi i na nas? Ja bi upisala uvod dip treci put( upisujem cistu drugu godinu, al mi je ostao uvod, a lani sam upisala pad prve), pa me zanima dal gubim pravo il mogu bez problema upisat taj predmet?

Nerea

"Upis predmeta treću godinu zaredom po pravilima Bolonjskog procesa nije dozvoljen te svi studenti koji se dovedu u tu situaciju gube pravo školovanja." Dal se to odnosi i na nas? Ja bi upisala uvod dip treci put( upisujem cistu drugu godinu, al mi je ostao uvod, a lani sam upisala pad prve), pa me zanima dal gubim pravo il mogu bez problema upisat taj predmet?[/quo

kod nas se to još ne provodi. tako da ćeš bez problema moći upisati dip. bez brige.
kod nas ako 3.put upisuješ isti predmet,a redovan si student onda prelaziš na izvanredne,a kao izvanredni student za sada nema nikakvih ograničenja u studiranju.

cocci

"Upis predmeta treću godinu zaredom po pravilima Bolonjskog procesa nije dozvoljen te svi studenti koji se dovedu u tu situaciju gube pravo školovanja." Dal se to odnosi i na nas? Ja bi upisala uvod dip treci put( upisujem cistu drugu godinu, al mi je ostao uvod, a lani sam upisala pad prve), pa me zanima dal gubim pravo il mogu bez problema upisat taj predmet?[/quo

kod nas se to još ne provodi. tako da ćeš bez problema moći upisati dip. bez brige.
kod nas ako 3.put upisuješ isti predmet,a redovan si student onda prelaziš na izvanredne,a kao izvanredni student za sada nema nikakvih ograničenja u studiranju.
ne mora značit ni da prelaziš na izvanredne, jer kod nas se prelazi na izvanredne samo ako drugi put padaš istu godinu. ja sam građansko upisivala 4 puta i ovo mi je bio 5 upis jer sam bila parcijala, vamo tamo :grin:

monika1234

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kao redovan student kada zamrznem godinu dali mi i dalje teku studentska prava u smislu da koristim studentski ugovor

jeja

hej evo imam info o molbama a to je da dekan tek sutra odlucuje o njima,konkretno o molbam za mirovanje,navodno je bio na nekakvom putu (tako su mi rekli u tajništvu) pa sretno svima

ZET

hej evo imam info o molbama a to je da dekan tek sutra odlucuje o njima,konkretno o molbam za mirovanje,navodno je bio na nekakvom putu (tako su mi rekli u tajništvu) pa sretno svima
a koji dekan? pravnog fakulteta ili naseg? ne znam u koju kategoriju spadaju molbe koje podnosimo mi sa javne uprave..
što mislite?

jeja

Ja sam isla u tajnistvo pravnog fakulteta i predstavila sam se da sam sa javne uprave, da nemogu doci do nikakvih informacija u nasoj referadi i onda su mi vrlo ljubazno odg da dekan dolazi u petak i da ce tada poceti sa odlucivanjem. Mislim da nas dekan nema nikakvu bitnu ulogu:)

scenadena

Ja sam danas predala molbu za mirovanje prava zbog trudnoće (također nemam pojma dali sam sve ispravno popunila) ovim putem zahvaljujem kolegicama na uputama što sve treba od papira za mirovanje, tako da sam samo jednom stajala u redu 40 ak minuta pred referadom.

molly

Bok! Imam pitanje vezano za mirovanje studija.Čitam malo po ovoj rubrici i još mi nije do kraja jasno.Ja sam izvanredni student po bolonji, prva i parcijalno druga godina.Trebam li ja pisati zamolbu za mirovanje studija ili ne ili samo ne upišem dalje pa mi miruje godina!?
Molim vas za odgovor što prije ako netko zna!
Unaprijed zahvaljujem. :)

Nerea

Bok! Imam pitanje vezano za mirovanje studija.Čitam malo po ovoj rubrici i još mi nije do kraja jasno.Ja sam izvanredni student po bolonji, prva i parcijalno druga godina.Trebam li ja pisati zamolbu za mirovanje studija ili ne ili samo ne upišem dalje pa mi miruje godina!?
Molim vas za odgovor što prije ako netko zna!
Unaprijed zahvaljujem. :)
trebaš napisati molbu za mirovanje studija,ali molbe su se predavale do 30.9.,a sutra ti je zadnji dan upisa za izvanredne studente. svejedno ti pokušaj sutra predati molbu.

molly

trebaš napisati molbu za mirovanje studija,ali molbe su se predavale do 30.9.,a sutra ti je zadnji dan upisa za izvanredne studente. svejedno ti pokušaj sutra predati molbu.
i za izvanredne studente?!

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
trebaš napisati molbu za mirovanje studija,ali molbe su se predavale do 30.9.,
To je, bit će, isto nešto novo i, kak bi rekli, "u skladu s bolonjom"? ;) Dosad je princip za izvanredne bio vrlo logičan: ne platiš, ne studiraš, dođeš na prve iduće upise, pljuneš novce za školarinu i nastaviš gdje si stao.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks