Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jesi imala? kako je prošlo?ja imam u ponedjeljak, vjerojatno su tako rasporedili
nisi jedini pere i mene toliko da sam si počela i kartice s pitanjima raditSve je to OK kad znaš,ja sam kod nje sutra u 11.Imam tremu ko nikad do sad
12.-.17.11.Kad obično biva ispit u jedanaestom mjesecu? Nemam još rokove na studomatu. Ne znam stignem li ga spremiti do tad?
Sve sto se nalazi u literaturi je bitno, ne izostavljaj nijednu činjenicu, nije baš godinu dana, ja sam trebala 2-3 mj. S tim da sam prvi put pala i drugi rješila.Jel mi trebamo napamet znati Polazne faktore, Mirovinske faktore, određivanje vrijednosnih bodova?
I što je najvažnije zna znati iz Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju?
Ovaj ispit je ono, brat bratu, godinu dana učenja.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.