Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a joooooooj a ja mislio da je mi koji sm označeni sa crvenim da smo i kod tog profesora u tolko sati. pa ja ću doć već oko 8 - 8.15 h u pon tamo pa ću vidjet. nisam išao gledat na ogl.ploču kad je ovdje objavljeno. nisam znao da to tamo piše.znam da si stavi taj raspored,,,,ali nije tada i komisija...ne piše ništa za komisiju na tome popisu kad je...
za komisiju piše na onom rasporedu koji je stavljen na oglasnoj ploči kada je...
vidiš to nisam znao,mada postavio jesam pitanje o komisiji al nitko nije odgovorio. ja ću otić tamo u ponedjeljak. moguće da nas riješe odmah u pon. samo mene je fakat strah. da si mi bar to prekjučer objasnila, jučer u jutro sam bio u gradu mogao sam svratit do faksa pogledat.da...to sam i ja mislila prošli put...kao kod grgurev sam na ispitu...i onda dodem na ispit a kad ono komisijski je bio dva dana prije...i propadne rok... a za sve predmete piše kad je i komisijski samo za ovaj ne piše... iskreno nadam se da neće biti u ponedjeljak...
po n-ti put:Dajte mi recite u koliko sati je dekanski rok za ispite ??piŠe konkretno za radno i socijalno kod kojeg profesora ,koji dan al ne piŠe u koliko0 sati ...gdje to mogu saznati u ponedjeljak mi je ispit -dekanski rok ,vidio na oglasnoj ploČi na web stranici al ne vidim gdje piŠe u koliko sati ??a viŠe ne stignem direkt otiĆi na faks ...moram to saznati do sutra ! Hvala ...
prijave 25-26.10, polaganje 8-12.11zna netko kad su prijave i polaganje za 11 mjesec!!
ja mislim da ti je to zapravo čl.5 iz ZoR-a "temeljne obveze i prava iz radnog odnosa".jel mi moze neko objasnit radnopravne elemente radnog odnosa... molim vas!! hvala!
treba da budeš dodatno ponosna jedina si prošla, svi ostali smo pali!:sad:evo sad gledam u knjizi, to je sigurno to
na str. 811. je :wink5:
prošla kod prof. Vukorepe danas :cheer: pitanja su mi bila:
1. zasnivanje radnog odnosa kod drž. službenika
2. predmet kolektivnog ugovora
3. članovi obitelji osiguranika u obveznom zdravstvenom osiguranju
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.