Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
iz moje grupe jučer u 10 h prošle smo samo ja i još jedna cura od šest cura.. one su pale jer nisu znale osnovne stvari.. dakle, za prolaz samo osnove!kakva je bila prolaznost kod grgurev danas?
Moja preporuka su zakoni i samo zakoni. Položila sam to na prošlom roku i nije tako strašno, nije mi trebalo puno vremena. Neke skripte imaju ali koliko je koja dobra nebih znala.iz čega je najbolje učiti ovaj predmet?da li ima koja dobra skripta dovoljna za prolaz ili baš je potrebna knjiga? i koliko vam je otprilike bilo potrebno za spremiti ovaj ispit?
ne znam da li da za 11 mj.učim to ili uljp :confused2:
uljp je težak ispit da se razumijemo,al spram radnog mi je mačji kašalj. radno se uči po zakonima i samo zakonima i to sve treba znat, ne pretjerujem kad kažem sve. meni osobno je to bio najteži isp. do sad, dao sam ga na komisiji.Moja preporuka su zakoni i samo zakoni. Položila sam to na prošlom roku i nije tako strašno, nije mi trebalo puno vremena. Neke skripte imaju ali koliko je koja dobra nebih znala.
Trenutno spremam uljp. i čak nakon dva tjedna mi ništa nije jasno.
Mislim da ti je definitivno lakše radno, ali svako za sebe zna najbolje i nije svaki predmet svakome jednako težak ili lagan.
SRETNO
jesi ti bio u ponedjeljak ujutro s nama pred kabinetom? čestitam na prolazu, konačno si to riješio :five: koja pitanja si imao?uljp je težak ispit da se razumijemo,al spram radnog mi je mačji kašalj. radno se uči po zakonima i samo zakonima i to sve treba znat, ne pretjerujem kad kažem sve. meni osobno je to bio najteži isp. do sad, dao sam ga na komisiji.
jesam ,bio sam ... a kako ste vi prošli?jesi ti bio u ponedjeljak ujutro s nama pred kabinetom? čestitam na prolazu, konačno si to riješio :five: koja pitanja si imao?
od nas 5, jedina sam ja prošla :sad:jesam ,bio sam ... a kako ste vi prošli?
ajme užas :angry:danas kod gotovac svi pali,ja sam slusala ispit
je, dovoljno je.. i previše:happy:Pitanje,imam popis literature, da li pitaju samo obveznu literaturu ili i literaturu sa popisa preporučene dopunske ispitne literature? U stampanom vodicu je samo popis obveze literature, a dodatna je objavljena samo na internetu. U knjizi je samo zakon o državnim službenicima i namještenicima? Nemam knjigu, pa da li mi je dovoljno umjesto knjige nauciti samo taj zakon? Hvala
na to pitanje ti je odgovoreno već puno puta. treba dosta vremena, ovisno koliko dnevno učiš...učiti trebaš samo zakone, zakon o radu, mirovinsko,zdravstveno i drž.službenike, znati jako jako dobro! nemoj se libiti otić na konzultacije i pitati što ti nije jasno. nezaposlenost, rodiljni, diskriminacija, nema toga previše a poželjno je i to znati ,mislim to redovito pitaju, al ako nešto iz toga ne znaš možeš se izvuć na ova 4 prethodna zakona koja moraš znati kao vodu piti.pozdrav, zanima me iz čega je najbolje učiti za ovaj ispit? jel postoji koja skripta koja je dovoljna za prolaz ili baš treba učit iz knjige i zakona??? i koliko vremena je potrebno za naučiti ovaj ispit?
sve pročišćene zakone za ispit imaš na katedri za radno pravo Pravnog fakultetadali ima netko sve te zakone i članke? moze na mailplease...ja se sa time mučim i nikako...
da, samo zakone treba. ja sam po njima učila...ima dosta toga ali mislim da se to može za 3tjedna naučiti...:wink5:znači po zakonima je dovoljno ili?nadam se da je...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.