AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da kakva je,nisam čula loše o njoj.)
Ja sam kod nje položila radno na roku u 9.mjesecu. Profesorica traži znanje i pušta ako vidi da barem nešto donekle znaš. Od 3 pitanja ni na jedno nisam skroz potpuno odgovorila, a jedno nisam uopće znala. Mislila sam da ću pasti, ali sam dobila dvojku.

lilith

Vukorepa , sad u 11.mj trebala bi ispitivati Grgurev
Nije bilo citiranja, pa nisam dobro skuzila ovaj podatak, da li se odnosi na studente starog programa? Vec se unaprijed zna tko ce ispitivati studente starog programa? Ove pohvale u zadnjim komentarima se odnose na prof. Grgurev koja bi sad trebala ispitivati?Se zna kojim danom ona obicno ispituje?

ana89

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
je li zna netko odgovor na ova pitanja? hvala :D

1.stavljanje na raspolaganje
2.odlučivanje o pravima i obvezama u službe.odnosima

joojaa

kakva je ona? :crazy:
Nikad nisam bila kod nje na slušanju ispita pa neznam ništa!

Nije bilo citiranja, pa nisam dobro skuzila ovaj podatak, da li se odnosi na studente starog programa? Vec se unaprijed zna tko ce ispitivati studente starog programa? Ove pohvale u zadnjim komentarima se odnose na prof. Grgurev koja bi sad trebala ispitivati?Se zna kojim danom ona obicno ispituje?
Uvijek ispituju istim redom Gotovac, Grgić_ sad je nema, Vukorepa pa Grgurev. Sad je na redu prof. Grgurev da ispituje studente po starom programu, koliko će na redosljed utjecati izostanak prof. Grgić ne znam!

mica

dali netko zna raspored ispita za stari program vidim da su objavili za bolonjce,molim vas za slovo d,hvala puno

mica

opet ih pokušavam dobit ali mi se nitko ne javlja,a ispit nam je od ponedjeljka,strašno!!!stoga vas stvarno molim ako netko bude na faksu da objave raspored za stari program:),puno hvala:)

Kentiki19

molim vas da li ima netko iskustva sa komisijom? da li su jednako strogi, koliko profesora ispituje, da li se isto postavljaju samo tri pitanja?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks