evo ovo su svi dojmovi što sam skupila o svim profesorima.
GRGUREV
ona je baš ok strpljiva je ne stvara pritisak i ugodan je ispitivač, nije bilo teško s tima da ima dosta pod pitanja al su vezana za pitanje s kartice. ušlo nas je 6 i pisali smo koncept. ženska je ok. zbilja nikako neugodno iskustvo. ja sma pala radno kod Grgureve, iz razloga što nisam učila sitne detalje koje nisma smatrala bitnim i eto ona je cjepidlačila, tako da se sve mora učiti. zena mi je bas cudna, kad kazes sta imas samo gleda u tebe ne kaze jel dobro jel ne, imala sam osjecaj da samo trazi sta necu znat. dosta ozbiljna ali je sasvim korektna, ne cjepidlači, osnovne stvari moraju se znati. stvarno super i osim postavljenih pitanja dosta postavlja okolna podpitanja, ali traži osnove za prolaz.. ja sam bila kod nje na prošlom roku i puno ljudi je izvuklo pitanja koja se ovdje na forumu nisu spominjala! zena je ok, ugodna atmosvera, da ti da razmislis, pomogne da te navede na pravi odgovor, voli komunikaciju a i zakljucivanje. Sve u svemu vrlo je smirena i daje ti vremena da se prisjetiš ako zablokiraš. kada vidi da znaš ne pita puno pitanja, kada zapinješ pita malo više podpitanja ali njima usmjerava prema odgovoru,. poprilično strpljiva i korektna..
VUKOREP
žena je stvarno prva liga, jednom sam kod nje slušala ispit, i sada je samo potvrdila sa je razumna i da pomaže potpitanjima. profesorica je super, mislim da uvijek trazi nest da vidi da znas, i da nece srusit onak bez razloga.. prolaznost je bila ok, vecina nas je proslo do sad, a i ocjene k tome solidne.. onak trojkice uglavnom.. sve u svemu, profa je super, a kaj se pitanja tice, ovisi kaj si izvuces, kolko srece imas. Vukorepa je super , pita samo najosnovnije stvari, žena je strpljiva bila, iako mi nije pomagala, Žena je super, pomaže i izvlači odgovor, Procedura je takva da se izvlače tri pitanja i odabere se na koje će se pitanje prvo odgovoriti i tako redom. Ukoliko se baš ne zna dobro odgovor na izabrano pitanje, profesorica postavi podpitanje ili neko drugo pitanje vezanu na tu temu. Dosta je strpljiva i da ljudima šansu. Ako se ne zna odgovor na jedno od pitanja, svejedno je mogući prolaz. Tako da su moji dojmovi skroz pozitivni. I dosta često se javlja pitanje vezano uz štrajk, tako da štrajk treba jako dobro naučiti. Profesorica je stvarno ugodna, strpljiva, i ne ruši ak se eventualno zezne il krivo kaže il zapne. rusila je ako se ne zna na prvom pitanju. kako sam skužila, postoje kod većine profesora pitanja koja su bitna i koja se moraju znati za prolaz, pa se automatski pada na tome, bez obzira jel bilo prvo pitanje ili zadnje. Prof. je odlična i stvarno je šteta ne izaći na ispit kod nje. jako je ugodan ispitivač. odlična , pričaš o pitanju s kartice i ona šuti ako dobro kreneš, ako ne postavi podpitanje da te podsjeti ili da vidi dal znaš što dugo o tome. KOliko sam shvatila, ne voli da joj se daju primjrei (zbog kolegice koja je to učinila i mislim da ju je zbog tog rušila) nego definiciju iz zakona, ne doslovno točno od riječi do riječi, ali barem okvirno, bitne pojmove(konkretno se radilo o ozljedi na radu). postavlja 3 pitanja, obično po jedno iz radnog, mirovinskog i zdravstvenog. pomaže potpitanjima, ugodan ispitivač, sve najbolje.
GOTOVAC
Profesor smiren i ugodan ali mislim da za 2 previše detalja traži, bilo nas je oko 10 samo jedna cura je prošla. Pita dosta detaljno, nije dovoljno da se o nekom pitanju samo znaju osnove. pozitivno to što je stvarno strpljiv i ne ruši na prvom pitanju. ako nešt neznaš pita te dalje iz tog područja. al stvarno treba znat. detalje. neku curu pitao naknadu kod pogrebnih troškova. po meni sasvim nepotrebna stavr između tolikih podatak po meni važniji. iako sad ima kartice s pitanjima, postavlja hrpu potpitanja. uglavnom pita SVE, a ZOR sve mora pogotovo sve znati, s time počinje pa ako to znaš (sve) onda ide na druge zakone. sve u svemu super je i ugodan ispitivač. Stvarno mislim da se traži previše detalja za 2, a profesor nije baš sklon pomoći. bila u ulozi slušača kod gotovca. toliko sam se raživcirala na tom ispitu. a samo sam slušala.. Lik si je tako super sam sa sobom, i tako uzvišen, i baš voli gazit ljude, živcirat ih , tražiti pitanje koje sigurno nećeš znati. izvučeš dvije kartice, i ne da ima 100 podpitanja nego ima 100 pitanja iz drugih zakona uopće ne vezanih za tu karticu. krene sa ZOR-om i ZODS iz svakog po 5 pitanja, i slijede ostali zakoni po 2 3 pitanja iz svakog. ne zna literaturu pa malo pita i zakone koje ne moramo naučiti, i dođe pa sruši kolegicu zbog zakona o dobrovoljnom zdrastvenom..a kolegica na ostalih 23 pitanja odgovara na svako.ali on kaže da je ne može pustiti jer ne zna zdrastveno. grr.. Dok ispituje baca se po onom stolcu, dopisuje, razgovara na mobitel, lupka kemijskom, i ono što znaš da zaboraviš. Jedino pozitivno je da ako sve znaš da ćeš proći.
GRGIĆ
profa je ok, samo što ima neki cudan izraz lica iz kojeg nemreš skužit jel pricas dobro ili ne, i moras znat bas onako kako pise u zakonu. Prof puno trazi, mislim da nitko nije dobio vise od dva. profa je stvarno ok, ne pomaže baš, na prvom pitanju postavlja podpitanja, ako ih znaš onda tek možeš na drugo, Ne bi možda škodilo da malo više izlazi u susret kad se smotaš a vidi da znaš gradivo, nego te samo blijedo gleda. izvlačiš 3 kartice, pišeš si koncept i odgovaraš. uglavnom mislim da nas je troje, četvero prošlo od desetak, simpa je ženska, izvlače se kartice, pišeš koncept ako želiš, ulazi se također kako želiš. Ok je, nije prezahtjevna.