AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Službeničko pravo

dada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Rečeno je da ce rezultati najvjerojatnije biti tek sutra objavljeni, kad dođemo tamo u 17 h. Iako je rekla profa da možda bude i ranije pa da pratimo studomat i web.

dada

Ako tko nađe rezultate, neka javi na forum, pliz

EU građani ne trebaju imati hrv državljanstvo. Min uprave može im uskratiti suglasnost samo ako je riječ o poslovima od općeg interesa za RH

Aderma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Iz skripte od kiki, imaš ju u forum skriptarnici, i pročitala sam ona 2 članka od Pičuljana. Jel zna tko gdje će biti objavljeni rezultati pismenog?

Radica

Gledala sam na Merlinu, stranici javne uprave i katedre Pravnog fakulteta......još uvijek ništa :-(

Na studomatu, ništa

Aderma

Saznat ćemo kad dođemo pred kabinet....

Može li netko napisati kakva je danas bila prolaznost na ispitu? Znam da su tri cure pale. Jel prof sa ostatkom bio blaži ili je bilo još padova? Moram priznati da traži puno za prolaz na pismenom...

mare1205

da, tri cure su pale i jedan dečko. ja sam na sva pitanja odgovorila točno i dobila 2, tak da traži puno za prolaz. tko je bio zadovoljan s ocjenom iz pismenog, upisao mu je ocjenu u indeks. najveća ocjena iz pismenog je bila 3.

jelenko.wt

znaci da nit nema usmenog ak si zadovoljan pismenim? a jel ste ucili iz knjige ili skripte i kolko treba ucit sam zds posto je on obraden u knjizi?
hvala :)

mare1205

a sad ne znam jel je tak na svakom roku. njemu se jučer žurilo pa mislim da nam je zato samo upisao ocjene. ja sam učila samo po njegovoj knjizi i ona tri članka.

Marinchy

Ima li netko u pdf-u od Pičuljana i Pipunić članak str. 13-25 da mi pošalje na mail?

Zanemarite, pronašla sam na merlinu. :)

Marinchy

Koje sve akte treba napisati kad se pita: kojim je propisima uređen sustav plaća državnih službenika? Hvala :)

Leila

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
koji bi bio odg na pitanje (pojavljivalo se na nekom od rokova)-koja je razlika u zapošljavanju stranaca trećih država i državljana EU? :)

Tajanasch

Današnja pitanja:

1. Sličnosti i razlike između radnog i službeničkog odnosa
2. Izvori radnog prava i njihov međusobni odnos (tako nekako)
3. Klasifikacija radnih mjesta, svrha klasifikacije i još nekšto vezano uz klasifikaciju
4. Plaće i koji aki ih uređuju
5. Nešto materijalnopravno i postupovno ili procesno u vezi sa disciplinskom odgovornošću

Otprilike su tako glasila pitanja.
Sve što znam je da tu treba pisati sve što znate, a i onda je upitno da li ćete proći :)
Ja sam sve napisala, ali sam svugdje zaboravila neki detalj.
Samo nisam slušala gdje sutra trebamo doći. Jel zna tko?

Katarina J

znači rezultate neće objavljivat nego moramo doći ispred kabineta da bi nam rekli jesmo prošli ili ne ? Bezveze

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks