AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je info@upravnistudenti.net

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Službeničko pravo

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
upis ocjena iz seminara je 05.06. ( petak )u 10:00 sati na tmt 14 kabinet prof. Potočnjaka 2. kat

da li vi na merlinu vidite svoju ocjenu?? meni piše "nije ocijenjeno"

vlatkap

OBAVIJEST SA MERLINA

Dragi seminaristi,

zbog službene spriječenosti prof. dr.sc. Željka Potočnjaka, upis ocjena iz seminara Službeničko pravo neće se održati 5. lipnja, kako je ranije objavljeno. O novom terminu upisa ocjena iz seminara bit će te naknadno obaviješteni.

S poštovanjem, Iva Bjelinski Radić

Aderma

Pitanja: izvori službeničkog prava i njihov međuodnos (utjecaj na službeničko pravo, tako nešto), koja tijela odlučuju u postupcima disciplinske odgovornosti i značajke tog postupka, razlike službenika, dužnosnika i namještenika, kako je uređen sustav plaća državnih službenika, kojim aktima i na koji način (ja sam pisala svašta po malo o tome, i o kategorizaciji i klasifikaciji radnih mjesta),pod kojim uvjetima stranci mogu raditi u hrvatskoj državnoj upravi i koja je razlika u zapošljavanju stranaca trećih država i državljana EU.
Ako tko može molim da mi objasni ovo zadnje pitanje o strancima. Napisala sam ja nešto, al ne znam dal mi je skroz ispravno...šta je sa EU građanima? apatridi i državljani izvan EU mogu raditi uz ispunjene uvjete propisane Zakonom o strancima i odobrenje Ministarstva uprave. Da li državljani EU moraju imati naše državljanstvo za rad u državnoj upravi?

Aderma

Ja ne znam :)... pregledavat ću sve, ako nigdje ne nađem onda ću doći u 17 sati pred kabinet od Potočnjaka, pa ću već saznati...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks