Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
u 10U koliko sati je usmeni onima koji su na rasporedu za četvrtak?
Imaš skriptu od 30-tak strana sastavljenu temeljem knjige plus još 4 strane sastavljene temeljem članaka.ljudi,čuo sam da ima neka skripta od 30 str za naučit službeničko? jel to dosta ili ipak knjiga+članci?
Ja sam kombinirala skriptu + zds + članci. Smatram da skripta sama po sebi nije dovoljna.ljudi,čuo sam da ima neka skripta od 30 str za naučit službeničko? jel to dosta ili ipak knjiga+članci?
Vjerovatno će objavit sutra, kad završi vrijeme odjave ispita.Da li se zna kada će biti pismeni dio ispita idući tjedan? Već je četvrtak, a na studomatu mi ne piše ništa!
ispit je 02.09.2014. od 14:00 do 15:00 u dvorani IX. Gundulićeva 10Da li se zna kada će biti pismeni dio ispita idući tjedan? Već je četvrtak, a na studomatu mi ne piše ništa!
Mislim da je jedno pitanje bilo vezano za pravne izvore službeničkog prava, a bilo je nešto i o kolektivnom ugovoru pa nije odgorega pročitati sve i povezati s ostalim.znači u utorak!
upravo čitam članak od Borkovića; da li je ikad bilo pitanje iz toga? I kaj bi uopće moglo biti - vrste pravnih vrela i odnos službeničkog prava i drugih grana prava?
Objasni glavne značajke pravnog položaja državnih službenika! mislila sam o tome pisati na ovo :cry: ... ali i o jednom i o drugom pitanju mi se čini da je odgovor zapravo pola knjige, a možda čak i da može biti i isti odgovor :hm: ... kad sam prvi put pročitala knjigu, činilo se da je sve jasno i lagano, a sad se čini da ništa ne znam pa ni najosnovnije :cry:i meni je to pitanje malo problematično jer nema nigdje konkretnog odgovora, a i razlika je da li pitanje glasi: razlika između radnog i službeničkog odnosa ili prava.
Pogledaj str 18 u knjizi od Potočnjaka, tamo se govori o tome da je službenički odnos posebna vrsta radnog odnosa i u čemu je posebnost.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.