17.1.Zna li se kad je drugi kolokvij?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
17.1.Zna li se kad je drugi kolokvij?
Nisam još nigdje vidjela obavijest, je li to sigurno?17.1.
DaNisam još nigdje vidjela obavijest, je li to sigurno?
Ok,hvala punoDa
Znaš li možda u koliko sati i gdje?17.1.
Pa valjda dvorana 8 i u 9h kad je inace predavanjeZnaš li možda u koliko sati i gdje?
Ne zna niko? :-(Da li su obvezna predavanja za izvanredne studente?
Znam da su za kolokvije za izvanredne obavezna, a ovako ne znamNe zna niko? :-(
Ja sam vec izasla na prvi kolokvij i prosla, drugi kolokvij je u petak a predavanja su u srijedu i cetvrtak pa ne znam mogu li to izostati...Znam da su za kolokvije za izvanredne obavezna, a ovako ne znam
Sta nisu u cetvrtak i petak? Iskreno ne znam ni ja jer sam izvanredni i nisam jos bila na predavanju kad ih nije niti bilo, ako netko zna bilo bi lijepoJa sam vec izasla na prvi kolokvij i prosla, drugi kolokvij je u petak a predavanja su u srijedu i cetvrtak pa ne znam mogu li to izostati...
U pravu si,u cetvrtak i petak su. Prof. Kregar mi je napisao da nisu obvezna za izvanredne studente. Svejedno cu otici sutra vidjeti a u petak mislim da necu stici.Sta nisu u cetvrtak i petak? Iskreno ne znam ni ja jer sam izvanredni i nisam jos bila na predavanju kad ih nije niti bilo, ako netko zna bilo bi lijepo
Prijavis prvi rok ali je ispit tek 7.2. ( tada nam je upis ocjena a onima koji idu na ispit je ispit)Da li je netko danas cuo sto je profesor rekao onda na koji rok da prijavimo kolokvij? Nesto je spominjao drugi rok ali je rekao 7.2., a nama je 10.2 rok
Svima piše 4.2., profesor ne može prije tog datuma zato je tako kasnije ispit.Ljudi koji su prijavili prvi rok, a da nisu kolokvirali - što vam piše za ispit?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.