Mislim da svi mogu izaći na kolokvij, koliko sam ja shvatila.Jel imamo određeni broj dolazaka koje moramo biti na predavanju da bi mogli ići na kolokvij?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da svi mogu izaći na kolokvij, koliko sam ja shvatila.Jel imamo određeni broj dolazaka koje moramo biti na predavanju da bi mogli ići na kolokvij?
Da, i ja sam ga propustila. Molim nekoga ako može ukratko ispričati kako je bilo i što važno je rečeno.I ja sam ga propustila. Ne kuzim kakva im je to fora bila da danas bude uvodno, ako predavanja pocinju tek od ponedjeljka ali ok.
Imali smo predavanje od sat vremena gdje nas je upoznao malo s gradivom i temom. Od tehničkih informacija nije rečeno puno osim da imamo dva kolokvija. Za prvi kolokvij je gradivo do 80.str. Sve informacije o kolokviju i literaturi možeš pronaći u prezentaciji objavljenoj na merlinu pod ovim predmetom. Za dolaznost nije ništa pričao. Predavanja su online svaki petak u 9h.Da, i ja sam ga propustila. Molim nekoga ako može ukratko ispričati kako je bilo i što važno je rečeno.
Puno hvala!Imali smo predavanje od sat vremena gdje nas je upoznao malo s gradivom i temom. Od tehničkih informacija nije rečeno puno osim da imamo dva kolokvija. Za prvi kolokvij je gradivo do 80.str. Sve informacije o kolokviju i literaturi možeš pronaći u prezentaciji objavljenoj na merlinu pod ovim predmetom. Za dolaznost nije ništa pričao. Predavanja su online svaki petak u 9h.
Jel mi možete pomoći gdje se u Merlinu nalaze prezentacije i sve ostalo. Trenutno mi se u izborniku Moji kolegiji nalaze dva izborna predmeta i seminar. Ne znam kako pregledati literaturu za npr. sociologiju javne uprave? A kad odaberemo kolegij javlja mi - Ne možete se sami upisati u kolegij. Jel se možda trebam javiti u referadu da mi dodaju predmete? Ako može netko pomoći?Puno hvala!
Pa trebala bi imati obvezne predmete upisane. Javi se referadi. Meni je predmet upisan i kada ga otvorim nalaze se ''teme'' i otvoriš to i tamo ti se nalazi prezentacija. Ukoliko uopće ne vidiš predmet javi se referadi jer ti ga nisu upisali valjda.Jel mi možete pomoći gdje se u Merlinu nalaze prezentacije i sve ostalo. Trenutno mi se u izborniku Moji kolegiji nalaze dva izborna predmeta i seminar. Ne znam kako pregledati literaturu za npr. sociologiju javne uprave? A kad odaberemo kolegij javlja mi - Ne možete se sami upisati u kolegij. Jel se možda trebam javiti u referadu da mi dodaju predmete? Ako može netko pomoći?
Navodno do 80 str knjige al jos ce to potvrditi (osim ako vec nije na zadnjem predavanju)Jel zna netko do koje lekcije treba naučiti za kolokvij?
Ima u Gradskoj ako si uclanjenagdje ste nabavili knjigu za ovaj predmet? ako netko ima u pdf formatu da mi posalje.
Ja sam u zutoj kopiraoni isprintala. Samo im posalji mail da ti treba ta knjiga i doceka te isprintana kada dodjesgdje ste nabavili knjigu za ovaj predmet? ako netko ima u pdf formatu da mi posalje.
Do 18 strPozdrav,
učim iz skripte za kolokvij. Ako netko također uči iz skripte, molim vas ako znate koje dijelove treba naučiti za kolokvij?
Super hvala! Jel imaš onu koju je izradila Dada ili onu drugu koja je isto u skriptarnici?Do 18 str
Nista imam skriptu od Dade s tim da sam si jos dopisala neke stvari iz knjigeSuper hvala! Jel imaš onu koju je izradila Dada ili onu drugu koja je isto u skriptarnici?
Nadam se da će nam biti dovoljnoNista imam skriptu od Dade s tim da sam si jos dopisala neke stvari iz knjige
Svakako si pogledaj i prezentacije na Merlinu, pojasne gradivoNadam se da će nam biti dovoljno
Nisam komparativnu pripremila za kolokvij kako spada pa se nadam da ću bar ovo.
Hvala na info? Sretno!Svakako si pogledaj i prezentacije na Merlinu, pojasne gradivo
Bit ce to okej, sretno nam!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.