ivana123456
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja mislim da odgovaraju samo oni koji su dobili 5Oni koji su kolokvirali odgovaraju samo oni koji su dobili 4 i 5?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja mislim da odgovaraju samo oni koji su dobili 5Oni koji su kolokvirali odgovaraju samo oni koji su dobili 4 i 5?
Da li na upis ocjene onda idemo 07.02 ili 04 02 kak je na studomatu?Oni koji su kolokvirali odgovaraju samo oni koji su dobili 4 i 5?
Pa mislim da kak je na studomatu kad nema druge obavijesti
Hvala
kada je upis ocijena?
nije bilo nikakve obavijesti a profesor je rekao da će biti 7.2. jel možemo onda prijaviti drugi rok ili?Bio je danas
nije bilo nikakve obavijesti a profesor je rekao da će biti 7.2. jel možemo onda prijaviti drugi rok ili?
Do 80.str., ali nije 100% siguran, potvrditi će još na idućem predavanju.Jel može netko napisat šta je cepo rekao od koje do koje stranice je prvi kolokvij?
Hvala, mogu prisustvovati svi studenti bez obzira na prisutnost online predavanju?Do 80.str., ali nije 100% siguran, potvrditi će još na idućem predavanju.
daHvala, mogu prisustvovati svi studenti bez obzira na prisutnost online predavanju?
I ja sam ga propustila. Ne kuzim kakva im je to fora bila da danas bude uvodno, ako predavanja pocinju tek od ponedjeljka ali ok.Jel mi moze netko napisat sta je bilo na tom uvodnom predavanju jer sam ga ocito propustila xD hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.