Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
[DOUBLEPOST=1554911514,1554911465][/DOUBLEPOST]Super! Čestitam!Moja pitanja su bila:
1. Tko može podnijeti zahtjev za ocjenu suglasnosti zakona s Ustavom i suglasnost propisa s Ustavom i zakonom?
2. Što će Ustavni sud učiniti kad utvrdi da je propis neustavan i kada može poništiti propis?
Bilo je brzo i i puno lakše nego što sam mislila da će biti.
Mogu, ali moraju biti na oba predavanja.Mogu li izvanredni na kolokvije iz sudske? Vidim da je prvo predavanje tek 9.1.2020
Da dobro si shvatila za kolokvije, a usmeni je bio samo iz drugog kolokvija.Izvanredni sam student pa bih išla na ona 2 predavanja za izvanredne da mogu na kolokvije, i onda se pišu 2 kolokvija, a usmeni samo iz 2.? Jel sam dobro shvatila?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.