AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

dina28

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege jel moze netko napisat pitanja kojih nema u skripti a trebaju se znat ? znam za faktore koji utjecu na uljup, antimotivacijske teorije ...? eto ako bi netko napisao bila bih jako zahvalna :D

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Kolege jel moze netko napisat pitanja kojih nema u skripti a trebaju se znat ? znam za faktore koji utjecu na uljup, antimotivacijske teorije ...? eto ako bi netko napisao bila bih jako zahvalna :D
Što nema u skripti za prvi i drugi kolokvij ima u ovoj najnovijoj. :) Baš sam neobavezno uspoređivao.

AnitaJ

Da li su antimotivacijske teorije za prvi kolokvij?
[DOUBLEPOST=1461046596,1461046192][/DOUBLEPOST]da lit tko uči iz skripte 1. za prvi kolokvij i je li dovoljna ima li izmjena...

dina28

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Prešao sam pitanja zadnjih godinu dana rokova i sva pitanja su ovoj drugoj skripti. Ne mogu ni oni smišljati toplu vodu više. :) Ali uvijek ti mogu izvući pitanje tipa "o čemu upravni sud odlučuje rješenjem, a o čemu odlukom". :) To npr. se nikad nije pojavilo, a imaš u ZODS-u. :) Od ovih stvari iz knjige, mislim da su sva pitanja ispucana, odnosno da su u skriptama.
Prednost ove za 1. i 2. kolokvij je to što je redoslijedom gradiva sistematizirana prema knjizi i na kraju ZODS-a.

dina28

Prešao sam pitanja zadnjih godinu dana rokova i sva pitanja su ovoj drugoj skripti. Ne mogu ni oni smišljati toplu vodu više. :) Ali uvijek ti mogu izvući pitanje tipa "o čemu upravni sud odlučuje rješenjem, a o čemu odlukom". :) To npr. se nikad nije pojavilo, a imaš u ZODS-u. :) Od ovih stvari iz knjige, mislim da su sva pitanja ispucana, odnosno da su u skriptama.
Prednost ove za 1. i 2. kolokvij je to što je redoslijedom gradiva sistematizirana prema knjizi i na kraju ZODS-a.
Istina kolega :). Hvalaa puno ;) :D

mape5

Super Moderator
Stvarno? pa ti si fakat volja :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Stvarno? pa ti si fakat volja :)
Htio sam u nekom ludilu :D izračunati vjerojatnost i frekvenciju ponavljanja pitanja. Tako sam počeo. :) Entuzijazam je splasnuo na 1/3 puta, jer je svako pitanje trebalo upisati u istom obliku. :) Procjena je okvirna.

ka.tina7

Kolege,molim savjet. Iz koje skripte da ucim za prvi kolokvij? Imam onu sa pitanjima i onu od fakina.nisu bas identicne.u jednoj ima nekih stvari kojih u drugoj nema. Zbunjena sam jer ne znam sta je bitno :(

AnitaJ

Da li je u prvom kolikviju strategijsko
Analiza komunikacije i i tipovi ili u drugom molim nekog da mi odgovori?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Kolege,molim savjet. Iz koje skripte da ucim za prvi kolokvij? Imam onu sa pitanjima i onu od fakina.nisu bas identicne.u jednoj ima nekih stvari kojih u drugoj nema. Zbunjena sam jer ne znam sta je bitno :(
Imaš skriptu za prvi i drugi kolokvij. Što nema u njoj, nadopuniš iz druge. Samo nekoliko postova prije pričali smo o tome.
[DOUBLEPOST=1461428236,1461428184][/DOUBLEPOST]
Da li je u prvom kolikviju strategijsko
Analiza komunikacije i i tipovi ili u drugom molim nekog da mi odgovori?
Ne kužim pitanje.

AnitaJ

Imaš skriptu za prvi i drugi kolokvij. Što nema u njoj, nadopuniš iz druge. Samo nekoliko postova prije pričali smo o tome.
[DOUBLEPOST=1461428236,1461428184][/DOUBLEPOST]
Ne kužim pitanje.
[DOUBLEPOST=1461505464][/DOUBLEPOST]Mislim da za prvi kolikvij treba znati
Knjigu uljp do 119.stranice ako je tako
Onda strategijsko upravljanje ,analiza posla ,timski rad i komunikacije ide i drugi kolikvij nadam se da me razumjete,
Ako je tako molim nekog da mi potvrdi?

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel ima netko knjigu javni sluzbenici i tranzicija da napise koji su naslovi od 119-157 str.. jel to ono od 20 do 25 str u skripti iz 1.kolokvija?

mayalay

Prijave za kolokvij nisu postojale? Barem meni studomat to nije pokazivao... Oprostite na glupom pitanju ali prvi put planiram izaći na neki kolokvij...

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Prijave za kolokvij nisu postojale? Barem meni studomat to nije pokazivao... Oprostite na glupom pitanju ali prvi put planiram izaći na neki kolokvij...
Nije glupo pitanje.
Uvjet je bio odslušati tri predavanja održana 10., 11 i 14. ožujka. Ljudi koji su popisani na svakom od ta tri predavanja, imaju pravo se pojaviti na kolokviju koji će biti, mislim, 16. ovog mjeseca.
Samo dođeš i, poput Grdovića, uđeš u dvoranu, digneš ruke i kažeš: "evo mene moji judi, došla san van na kooooolooookviiiiiij"

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks