Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Što nema u skripti za prvi i drugi kolokvij ima u ovoj najnovijoj.Kolege jel moze netko napisat pitanja kojih nema u skripti a trebaju se znat ? znam za faktore koji utjecu na uljup, antimotivacijske teorije ...? eto ako bi netko napisao bila bih jako zahvalna![]()
HvalaŠto nema u skripti za prvi i drugi kolokvij ima u ovoj najnovijoj.Baš sam neobavezno uspoređivao.
to ti je ova http://www.upravnistudenti.net/resources/uljp-pitanja-i-odgovori-skripta-by-patkica.347/HvalaDDD, budem onda pogledala tu najnoviju
![]()
Hvalaato ti je ova http://www.upravnistudenti.net/resources/uljp-pitanja-i-odgovori-skripta-by-patkica.347/
Kolegica @patkica si je dala jako puno truda i u njoj dala odgovore na gotovo sva pitanja prikupljena s foruma, što znači gotovo sve što se ikad pojavilo na ispitu.![]()
Istina kolegaPrešao sam pitanja zadnjih godinu dana rokova i sva pitanja su ovoj drugoj skripti. Ne mogu ni oni smišljati toplu vodu više.Ali uvijek ti mogu izvući pitanje tipa "o čemu upravni sud odlučuje rješenjem, a o čemu odlukom".
To npr. se nikad nije pojavilo, a imaš u ZODS-u.
Od ovih stvari iz knjige, mislim da su sva pitanja ispucana, odnosno da su u skriptama.
Prednost ove za 1. i 2. kolokvij je to što je redoslijedom gradiva sistematizirana prema knjizi i na kraju ZODS-a.
Stvarno? pa ti si fakat voljaPrešao sam pitanja zadnjih godinu dana rokova i sva pitanja su ovoj drugoj skripti. Ne mogu ni oni smišljati toplu vodu više.Ali uvijek ti mogu izvući pitanje tipa "o čemu upravni sud odlučuje rješenjem, a o čemu odlukom".
To npr. se nikad nije pojavilo, a imaš u ZODS-u.
Od ovih stvari iz knjige, mislim da su sva pitanja ispucana, odnosno da su u skriptama.
Prednost ove za 1. i 2. kolokvij je to što je redoslijedom gradiva sistematizirana prema knjizi i na kraju ZODS-a.
Htio sam u nekom ludiluStvarno? pa ti si fakat volja![]()
Imaš skriptu za prvi i drugi kolokvij. Što nema u njoj, nadopuniš iz druge. Samo nekoliko postova prije pričali smo o tome.Kolege,molim savjet. Iz koje skripte da ucim za prvi kolokvij? Imam onu sa pitanjima i onu od fakina.nisu bas identicne.u jednoj ima nekih stvari kojih u drugoj nema. Zbunjena sam jer ne znam sta je bitno![]()
Ne kužim pitanje.Da li je u prvom kolikviju strategijsko
Analiza komunikacije i i tipovi ili u drugom molim nekog da mi odgovori?
[DOUBLEPOST=1461505464][/DOUBLEPOST]Mislim da za prvi kolikvij treba znatiImaš skriptu za prvi i drugi kolokvij. Što nema u njoj, nadopuniš iz druge. Samo nekoliko postova prije pričali smo o tome.
[DOUBLEPOST=1461428236,1461428184][/DOUBLEPOST]
Ne kužim pitanje.
Nije glupo pitanje.Prijave za kolokvij nisu postojale? Barem meni studomat to nije pokazivao... Oprostite na glupom pitanju ali prvi put planiram izaći na neki kolokvij...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.