Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni je bilo dovoljno. Po toj skripti sam prošla oba kolokvija.Jel dovoljno ucit samo po onim pitanjima za prvi i drugi kolokvij?
Katastrofa.Rečeno mi je da je dvoje došlo na ispit i dvoje prošlo pismeni.
Samo jedna metoda i postoji, sve ostalo su tehnikeJa mislim da sam u par pitanja vidjela jednu objasniti samo.. jer treba mi minimalno 10 min ak cu sve objašnjavati
[DOUBLEPOST=1518604653,1518530357][/DOUBLEPOST]Zna li netko odgovore na pitanja :
-metode koje je donio NJM?
-metode odabira službenika? Ja sam našla samo za 1 metodu-javni natječaj.
-tradicionalni i suvremeni pojam ULJP-a
Tradicionalno i suvremeno značenje ULJP-a:Ja mislim da sam u par pitanja vidjela jednu objasniti samo.. jer treba mi minimalno 10 min ak cu sve objašnjavati
[DOUBLEPOST=1518604653,1518530357][/DOUBLEPOST]Zna li netko odgovore na pitanja :
-metode koje je donio NJM?
-metode odabira službenika? Ja sam našla samo za 1 metodu-javni natječaj.
-tradicionalni i suvremeni pojam ULJP-a
Kod pitanjanabroji metode analize posla i objasni ih, moramo li znati sve objasnit ili izabrati jednu od svi njih? Hvala
Evo da se nadovežem na kolegicu gore, također ne znam te metode NJM, u knjizi ništa ne stoji, osim ako ja čitam bibliju umjesto uljp-a, ali i biblija bi bila zanimljivija od ovoga hahaha![]()
Kod pitanjanabroji metode analize posla i objasni ih, moramo li znati sve objasnit ili izabrati jednu od svi njih? Hvala
Evo da se nadovežem na kolegicu gore, također ne znam te metode NJM, u knjizi ništa ne stoji, osim ako ja čitam bibliju umjesto uljp-a, ali i biblija bi bila zanimljivija od ovoga hahaha![]()
A ne znam, preostaje nam se nadati da neće biti baš to pitanje
Hvala![]()
naravnoMoze info ako neko zna.. jel ucimo po novom zakonu ili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.