AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

Antonija

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ma pitanja za dekanski,kakvim se nikad nebi nadala:p:p
1. nacelo zalbe
2. djelomicno,dopunsko i privremeno rjesenje u upravnom postupku
3. odustajanje od tuzbe u upravnom postupku
4. obveznost sudskih presuda
5. kako dolazi do spajanja stvari u jedan postupak( tko je nadlezan,da li ima mogucnost pravnog lijeka..i jos neka podpitanja!)
6. nesto sa dokazima iz prekrsaja,ne znam sad tocno..)

a sutra je u 10 usmeni,nadam se da ce svima bit sretan!!

gea.fax

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
odgovarala sam kod Lane. žena je sasvim ok vrlo strpljiva i želi pomoći.
pitala me je skraćeni postupak i načela po zup-u nabrojati i objasniti neka konkretno načelo materijalne istine i slobodne ocjene. sveukupno trajalo je desetak minuta...
... i da prošla sam!!!
mislim da je većina ljudi danas prošla kod svih profesora (šikić je pitao komisiju)

Manuela

I ja sam prošla jučer usmeni kod Šikića.Profesor je stvarno super.Pitao me obnovu postupka i povrat stvari i naknada štete u upravnom sporu.

felicity

Ja sam cula da Lana Ofak pita i gradivo iz opceg upravnog prava i da ljudi zbog toga padaju?i da pita dosta tesko, komentirajte molim vas ako ste odgovarali kod nje

lupa

Ljudi kak vam se čini ovaj ispit po težini i koliko treba vremena odvojiti za njega cca? Hvala

vodenjak

da li su počela predavanja za redovne studente i ako netko zna neka napiše hoće li se ovaj ispit kolokvirat?

irenas

e ljudi !! sad je bio pismeni 12.10 a usmeni odmah sljedeći dan 13.10. jel to uvijek tako na ponedjeljak i utorak ili postoji mogućnost da je usmeni na srijedu ili četvrtak..Pitam zbog posla ??

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks