AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

sunce

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako ima netko iskustva sa pismenim moze reci kako ocjenjuju?jako je tesko proci pismeni?
Nije teško proći pismeni, ali ja sam npr. računala da ću dobiti više bodova na pismenom, a na kraju sam dobila minimalno za prolaz.

rainyday

Čula sam da od roka u 1.mjesecu 2010 se primjenjuje novi ZUP. Zanima me dali je tko gledao ima li puno izmjena?

rainyday

Ima.
Znači da će vjerovatno morati i biti nova knjiga?

Evo sad sam pročitala na katedri upravnog prava da od primjene novog ZUP-a, ne treba više obrađivati XVIII glavu Upravni postupak iz knjige, nego isključivo iz ZUP-a osim stranica 399-402.
Prekrasno, taman kad sam se primila knjige sutra ako ne položim, idemo po zakonu!! yuhu hu
LiteraturaKatedra za upravno pravo

nikoletta

piše da će od ispitnih rokova u veljači ispitivati po novom zakonu, znači za rok u siječnju još vrijedi stara literatura..

rainyday

Za pravni faks vrijedi stara literatura jer oni nemaju rok u 1. mjesecu.Znači za njih od 2. mj. Novi ZUP se primjenjuje od 1.1.2010., a budući da mi imamo rok u 1 mjesecu, i još mi je frendica rekla da se od roka u 1. mj primjenjuje novi ZUP.

elamica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može netko u par crta napisati kako je na predavanju, kako izgledaju vježbe? Nama izvanrednima uskoro kreće pa me interesira?

Još nešto, jel dovoljno skripta + zakoni???:eusa_pray:

marta29

sad sam pročitala da se novi zakon prikjenjuje od roka u drugo mjesecu.jel to
istina ili će već u prvom mjesecu biti po novom zakonu?

malacura

pitanja sa današnjeg roka
obnova postupka
spajanje stvari u jedan postupak
odlaganje izvršenja upravnog akta
prethodno pitanje
uhićenje
upravni spor u formalnom i materijalnom smislu

rainyday

Nisam sigurna da li sam dobro vidjela, rezultati su sutra u 10 h ili u srijedu?
Samo sam izletila van pa nisma sigurna jeli pisalo sutra ili srijeda?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks