Hvala i sretno svima sutra!sutra su rezultati i usmeni
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala i sretno svima sutra!sutra su rezultati i usmeni
ej bok; ak mi mozes poslati na mail [email protected]evo da se i ja pohvalim da sam prošao ispit jučer. Ovo mi je bio zadnji ispit
prošao sam pismeni i bio na usmenom kod Lane Ofak. Asistentica (profesorica) je skroz ok, pitala me načelo zakonitosti i načelo zakonitosti vezano uz akt u kojem je slobodna ocjena i razlozi za pobijanje upravnog akta u upravnom sporu.
I to je to, dobio 2
sretno svima na idućem roku. ako tko zeli pitanja s pismenog i usmenog neka mi ostavi svoj mail na pm i poslat ću mu.
pozdrav!
objasni mi kako da stavim 7 stranica pitanja ovdje na forum i stavit ću ih.a zašto ta pitanja koja imaš ne staviš ovdje na forum i podjeliš sa kolegama i kolegicama . koji još nisu prošli ovaj ispit. vjerujem da su i tebi nečija pitanja ovdje objavljena pomogla pri spremanju ispita...
bez ljutnje ali ovaj forum tome i služi ... da pomažemo jedni drugima...
da, zaš ne? :happy:idem probat uploadat to.
da copy/paste-am 7 strana?
ne možeš sam staviti skriptu ili pitanja u skriptarnicuevo išao probat uploadat ali nisam vidio tu opciju u skriptarnici.
hvala na čestitci!da, zaš ne? :happy:
ne možeš sam staviti skriptu ili pitanja u skriptarnicu
moraš poslat na mail uredništva kao word dokument i onda oni to uploadaju
[email protected]
i btw, čestitke na zadnjem ispitu! :happy::happy:
Kolokvij je krajem siječnja, polaže se samo upravni postupak, a druga dva dijela - upravni spor i prekršaji se polažu na ispitu, i iz tih dijelova će biti i usmeni, znači na usmenom neće pitati upravni postupak.ima li ovdje netko tko redovno ide na predavanja,da napiše kad je kolokvij i da li ga uopće ima ove godine,bila bih mu jako zahvalna.
Prijava ti je 17.-18. 12. a ispit 11.-15. 01.kada je prijava i rok u 1 mj? Hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.