AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

zan1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
na oglasnoj ploci pise da od ispitnog roka u veljaci ispit i pitanja su iz zakona UPP da knjigu staru ne treba obradjivati; jer je nova jos u pripremi
dal tko zna sta o tome?

andrea

na oglasnoj ploci pise da od ispitnog roka u veljaci ispit i pitanja su iz zakona UPP da knjigu staru ne treba obradjivati; jer je nova jos u pripremi
dal tko zna sta o tome?
ucis samo po zakonu jer se zakon u cijelosti promijenio...

martina4

Redovni sam student i predavanja iz ovog predmeta odslušala sam prošle godine, i zanima me da li ja mogu pristupiti ovom kolokviju bez dolaženja na predavanja budući da sam to predavanje već odslušala!!! ako netko zna neka mi odgovori, hvala unaprijed

xxx

Hello!
Jel ima tko da sada počinje pripremati postupovno za siječanj? Ja se malo dvoumim - dali da učim po sadašnjoj literaturi za siječanj, ali muči me to što ako ne daj bože padnem pa kad ću onda naučiti po novom zakonu, užas, dupli posao, a stari sam program i vrijeme me stišće.
jel ima tko ovakvu dvojbicu pa da mi olakša?
Koliko je vremenski potrebno da se pripremi ovaj ispit - jel lakši ili teži od općeg upravnog?
Hvala

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hello!
Jel ima tko da sada počinje pripremati postupovno za siječanj? Ja se malo dvoumim - dali da učim po sadašnjoj literaturi za siječanj, ali muči me to što ako ne daj bože padnem pa kad ću onda naučiti po novom zakonu, užas, dupli posao, a stari sam program i vrijeme me stišće.
jel ima tko ovakvu dvojbicu pa da mi olakša?
Koliko je vremenski potrebno da se pripremi ovaj ispit - jel lakši ili teži od općeg upravnog?
Hvala
Bila sam jučer na predavanju za izvanredne,prof.Šikić je rekao da u siječnju još pitaju po starom a od veljače po novom zakonu..

dal tko zna sta o tome?
učiš samo po zakonu jer stara knjiga prati stari zakon a nova je tek u izradi..

hedviga

Pozdrav,

Može mi netko reći tko sad uči ovaj ispit kaj na kraju treba iz knjige poglavlje XVIII, upravni postupak, samo one 3 strane povijesti 399-402 (tako piše u vodiču)?? A ostalo po zakonu? Od kojeg do kojeg članka bi to bilo?

Ili se upravni postupak uči i dalje po knjizi (za ovaj rok u 1.mj)?

Molim i vas koji ste to nedavno polagali da odgovorite.

Tnx

Tompa

Pozdrav,

Može mi netko reći tko sad uči ovaj ispit kaj na kraju treba iz knjige poglavlje XVIII, upravni postupak, samo one 3 strane povijesti 399-402 (tako piše u vodiču)?? A ostalo po zakonu? Od kojeg do kojeg članka bi to bilo?
Ili se upravni postupak uči i dalje po knjizi (za ovaj rok u 1.mj)?
Molim i vas koji ste to nedavno polagali da odgovorite.
Tnx
Kaj ja turski govorim? :tongue2:
Sjediš na ušima Hedynka.
Za rok u 1. mjesecu upravni postupak uči se po knjizi. Od drugog mjeseca pitaju po novom ZUP-u i zato su iz knjige u vodiču navedene samo one tri strane povijesti. Knjiga je po starom ZUP-u. Znači, deri po knjizi. A moš i po zakonu, to ti dođe na isto. Ionako je više od 80 % novog zakona prepisan stari.

hedviga

Kaj ja turski govorim? :tongue2:
Sjediš na ušima Hedynka.
Za rok u 1. mjesecu upravni postupak uči se po knjizi. Od drugog mjeseca pitaju po novom ZUP-u i zato su iz knjige u vodiču navedene samo one tri strane povijesti. Knjiga je po starom ZUP-u. Znači, deri po knjizi. A moš i po zakonu, to ti dođe na isto. Ionako je više od 80 % novog zakona prepisan stari.
sam se ti bahati
nebuš imal od koga monotehniku prepisat:tongue2:
a taj turski ti ide ko i ruski
TRALJAVO:tongue2::tongue2:

foxy24

Jeli neko zna i može mi reći kad su konzultacije ove katedre jer bi tribala otići sljedeći tjedan po zadatak???

kabar

ne znam tko ti treba, pa evo svih:
doc. dr. sc. Marko Šikić

Srijeda – 16,00 – 17,30 (ĆM 4, s. 25/I. kat)

Asistent Marko Turudić

Ponedjeljak - 9,00 - 10,30 (ĆM4, s. 11/prizemlje)

Asistent Frane Staničić

Utorak - 10,30 - 12,00 (ĆM 4, s. 11/prizemlje)

Asistentica Lana Ofak

Srijeda – 10,30 – 12,00 (ĆM 4, s. 10/prizemlje)

goga1

Pozdrav svima,

ako netko zna kako izgleda zadnji dan vježbi iz upp, da li dobijemo 1 ili više zadataka, kad to Šikić pogleda, i kad dobivamo potpis.
hvala.

hedviga

Pozdrav svima,

ako netko zna kako izgleda zadnji dan vježbi iz upp, da li dobijemo 1 ili više zadataka, kad to Šikić pogleda, i kad dobivamo potpis.
hvala.
piše se rješenje i zaključak negdje 2 sata
dobije se papir sa slučajem i člancima zakona iz kojih treba izabrati onaj koji je pravilan za taj konkretni slučaj (kao pravna osnova odlučivanja)
pregleda za tjedan dana i odredi termin kad doći na upis ocjena u ĆM4
svi dobili 4 ili 5 prošle godine
ponesi ogledne materijale na samo pisanje zadatka jer se može malo i škicnut :wink5:
a i došaptavat

kristina

Netko je spomenuo kolokvij za izvanredne...šta postoji ta mogućnost?
I,možemo li odmah onda za pvi mj.učit po novom ZUP-u?

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mogu ići izvanredni na kolokvij ali oni koji su išli na predavanje (za redovne), kolko sam ja skužila dok mi je rekao

upravnjak

pozdrav svim kolegama, jel ova skripta od 80-tak stranica dovoljna za ispit? please nek mi netko javi ako se sprema za ispit u prvom mjesecu
hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks