freya
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Opće informacije o katedri - Katedra za upravno pravoFeeya MOLIM te ako mi možeš poslati meil adresu od Šikića? Ako možda znaš?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Opće informacije o katedri - Katedra za upravno pravoFeeya MOLIM te ako mi možeš poslati meil adresu od Šikića? Ako možda znaš?
Možeš učiti i po skripti iz skriptarnici po njoj sam ja učila. Literatura ti je Zakon o općem upravnom postupku NN 47/09, Prekršajni zakon NN 107/07 od čl. 82 nadaljejel se može upravni spor učiti iz zakona ili mora biti knjiga i gdje vidjeti literaturu jer na katedri nema?
Za upravni postupak treba ti Zakon u općem upravnom postupku, ovaj novi koji je stupio na snagu 1.1.2010. Znači knjiga ti ne treba za postupak niti skripta!znači skripta i zakoni su dovoljni ili mi ipak treba i knjiga? i koja je skripta najbolje napisana?
nažalost da, to ti je jedini način, jer se kao pitanje u ispitu pojavljuje naziv članka i tu ne možeš baš previše filozofirati svojim riječima.ja ne znam kak da učim više to postupovno! jel ima netko neki savjet ili jednostavno nema druge, nego naštrebati cijeli zup doslovce i napamet?!
I ja sam trebala napraviti taj zadatak pa sam asistentici Lani Ofak poslala Mail i ona mi je poslala zadatak, ja sam ga riješila služeći se primjerima sa neta i zadovoljila pa probaj ju i ti zamoliti!Molim neku dobru dušicu da mi pomogne... Stari sam student, dakle prije bolonje. Zanima me dali mogu polagati postupak a da nisam položila građansko? I šta sve trebam napraviti prije izlaska na ispit, neki zadatak navodno treba napraviti. Kako to funkcionira? Gdje trebam ići po zadatak i jel ima netko možda riješen da vidim uopće kak to izgleda, jer nisam nikada bila na predavanjima. Isto tako me zanima literaturica... znam da sam sada malo zahtjevna, ali molim za malkice razumijevanja...
Upravno postupovno pravo je uvijek ponedjeljkom u 12.30h, i stari program i novi program... samo za stari program naravno nece stavit popis studenata...Stari program nije na listi - internet. stranice našega fakulteta
nasla sve )))oprostite moze li mi nektko poslati linkove s koje ste skidali zakone ???
Od 6 pitanja, tri su iz postupka, 2 iz spora, a zadnje je uvijek ono o prekršajima. Probaj naučit sam ona pitanja iz prekršaja koja se često ponavljaju, možda ti se posreći dobit to pitanje na ispitu pa ga riješiš.Joj Ja evo bubam sto na sat a između toga hranim, presvalcim i igram se sa svojim bebacem! Jos ce i on naucit postupak uz mene. Jos upravni spor a prekrsaje ne stignem ni pogledati pa me zanima dali je jos uvijek samo jedno pitanje iz prekrsaja i dali ih pitaju na usmenom?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.