Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja idemtko ide vidjeti sigurno rezultate?
Ja osobno mislim da je laksi od općeg i da je dovoljno 2 tjedna ali ono pravog ucenja bar po 5 sati dnevno. Ja sam ucila 7 dana ali malo jer imam malu bebu i trebalo bi mi jos cca 5 dana da utvrdim ona nabrajanja...koliko je dovoljno učenja za ovaj ispit, znam da je individualno,
koliko dugo ste ga spremali i je li po težini sličan općem upravnom ili lakši?
Koliko sam ja shvatila, svaki bod nosi max 1 bod, a za djelomicno tocne odgovore dobivaju se cetvrtine, ovisno o tome koliko je tocno. Za prolaz trebaju 3 boda, ali tu sam na forumu procitala da su pustali i ljude s 2 i 3/4. Valjda ovisi o opcenitoj prolaznosti na ispitu.Dali netko zna kako se boduju odgovori. Ja sam rješila 4 od 6 i nisam bas sve navela kao u zakonu a i malo fulala! Recimo da sam rjesila 3 dali bi to bilo dovoljno za prolaz? Ne znam dali da idem vidjeti rezultate?
Ja osobno mislim da je laksi od općeg i da je dovoljno 2 tjedna ali ono pravog ucenja bar po 5 sati dnevno. Ja sam ucila 7 dana ali malo jer imam malu bebu i trebalo bi mi jos cca 5 dana da utvrdim ona nabrajanja...
Clanak 232.može mi molim vas netko napisati koji je članak odgovor na pitanje iz prekršaja? hvala vam unaprijed
Ne znam sto bih ti rekla, ja sam citala tu na forumu da ponekad prolaze i oni koji imaju 2 i 3/4 boda. Ali ne znam o cemu to ovisi i koji su im kriteriji za tako nesto.Sigurno je da je moguće proći s 2 i 3/4 boda? Ja sam sigurno na prva dva pitanja odgovorila u cjelosti, tako da 2 boda imam sigurno, a možda bi iz preostalih odgovora mogla dobiti po 1/3 ili pola boda po svakom... izuzev ovog u prekršaju :tongue2:
Ne znam ni sama što sad napraviti...
Ma izgleda da su mi se potrefila pitanja ali neznam kako ce biti na usmenom jer nisam bas nastrebala ono kada treba nabrajati, sve mi se pobrkalo, žalba, tužba, poništavanje, ukidanje, oglašavanje ništavim, rokovi pa ako malo ne pomognu nadrapala sam pa i ako izvucem dvojcicu. i da na ta 4 nisam potpuno odgovorila a i ponesto sam fulala pa tako...
Joj neznam sta da mislim a tako bih se htkjela riješiti toga i da mogu više diplomirat jer sada mi je stvarno dosta svega!!! ( Moram se malo požalit!!! )
E da jos pitanja, imam vlak puno prije i jedan koji dolazi sat vremena poslije rezultata pa me zanima dali izvjese rezultate na vrijeme ili ih mozda citaju i dali prozivaju za usmeni ili ides onako kako hoces? Neda mi se doci dva sata ranije pa bez veze tamo cekati!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.