Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
izvanredni mogu na kolokvij ukoliko redovito pohađaju predavanja, zato se potpisujemo prilikom predavanjajel mogu izvanredni studenti pristupit kolokviju?
ima samo 5 stranica postova o tom predmetu, prolistaj i pročitaj si pa ćeš najbolje znati.kakav je ovaj predmet, sa kojim biste ga predmetom usporedili po tezini i po danima ucenja?
pa sad...obzirom na to...DVA TJEDNA JE DOVOLJNO ZA UČENJE?za naučit ispit je potrebno malo duže (barem meni - htjela sam to naučit kak spada jer mi je bilo interesantno, a i ima puno podjela koje treba naučiti tak da je tjedan dana minimum da se pohvataju konci - ko može i brže, svaka čast). Pitanja su prilično jasna, prof voli brojke, pa to svakako naučite, al najveća spuštalica je samo iskustvo na ispitu - jedno od najgorih - vrijeđa, podsmjehuje se, optužuje naprečac pa se ne ispriča, i na kraju jadna ocjena. Al barem mislim da ne ruši olako - izvlači, ne pušta dok mu ne kažeš odgovor, pa makar ti ga morao nacrtati. Ako poneseš njegovu originalnu knjigu možda dobiješ i trojku.
procesi regionalnog povezivanja i jačanja događaju se na subnacionalnoj i u transnacionalnoj razini.jel zna netko odgovor na pitanje: Što su regiionalistički pristupi javnom upravljanju i koji su oblici kroz koje ti pristupi dolaze do izražaja?
Kako koncept višestupanjskog upravljanja utječe na javnu upravu?
Ako netko zna neka kratko odgovori, hvala
1.godina nastanka kohezijskog fonda bi trebala biti 1993. zato što se njegovo nastajanje spominje u reformi iz 1993. ali možda da još negdje ipak provjeriš.. pa ako saznaš nešto drugo javi..zna li netko odgovor
1. koja je godina nastanka kohezijskog fonda?
2. programiranje u hrvatskoj prema zakonu o reg.razvoju?
molim vas, pokažite interes i za ovaj predmet !
da to je točno,u 9 mj.sam položila ovaj ispit i to pitanje me pitao profesor.na predavanjima na prezentaciji je navedena 1994. godina za nastanak kohezijskog fonda
Horizontalna – slaba, nekoordinirana i ad hoc suradnja među središnjim TDUkaj reći za horizontalnu i vertikalnu koordinaciju? ono, okvirno?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.