AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Honda 900

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

A koliko je njoj to dosta? Oni koji će predati danas i sutra to je to. Barem mislim da drugi tjedan nema rokova, pa...

gea.fax

nije ni čudo kakva nam je organizacija kad nam je fax za ...
trebala je banićka odrediti dan upisivanja ocjene u nekoj dvorani i točka. a ne ovako žena u referadi će danima skupljati indekse i onda danima vraćati iste. totalni kaos.
očito je gospođi bed se naći oči u oči sa studentima ili joj je to ispod časti da ju ne bi netko pitao za ocjenu pa da ne zna pravi razlog loše ocjene.
kao što par postova reče hedviga da zatvorimo poglavlje zvano nomotehnika.

jedino se nadam da će budućim generacijam forumaša ove naše prepiske pomoći da se bolje postave ili da bar znaju kaj ih sve čeka. unaprijed ih žalim.

huak

Izvanredna sam po starom programu i par godina me nije bilo na faksu.
dana na konzultacijama kod prof. Šuška sam dobila zadatak izrada Pravilnika o radu.Jel ima netko kakav da mi pošalje na mail samo da bacim oko?! hvala
[email protected]

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

I ja sam danas na kraju ostavila indeks u referadi i rekla mi je teta,da će Banićka periodično,valjda svaki tjedan dolazit i upisivat ocjene kolko bude indeksa,znači da će nam indeksi ostat na faksu,i svaki dan možemo doć po njih ak nam trebaju,zato sam ja i ostavila,jer za dva tjedna su mi rokovi,pa će mi trebat.

hedviga

heheh, danas se i prof. Šušak načuđivao "izvrsnosti" Banićkinih kriterija ocjenjivanja

ćao bao nomo!!!

Dali je istina da se Nomotehnika može polagat svaki četvrtak?
jap
svaki čet u 12.30h, dvorana III, uz prijavu naravno ak si po starom

lupa

I ja sam dobila 2 i to me stvarno rastužilo, jer sam se za njen zadatak više potrudila nego za zadatak od prof. Šuška. Nije fer, ali gotovo je napokon. Mislim da je ona većinu radova ocjenila sa 2 jer ih nije mogla naći, što je krajnje neodgovorno od nje. Ili se otresla na nas zbog nedavnih problema koje je imala. U svakom slučaju baš me razočarala i hvala Bogu da je gotovo, a sad kad će nam upisati ocjene Boga pitaj i teta u referadi nije baš oduševljena s njom.

Perce18

Ciao, jel netko možda već išao po index (s upisanom ocjenom iz nnomotehnike)?
Ja ga ostavila prošli tjedan pa bi sutra otišla po njega, valjda nebu uzalud!

lion_zg

e dali netko zna što je s onima koji nisu očistili još sve ispite s druge god,jel se i njima može upisat ocjena ili moramo čekat da očistimo sve ispite??

amalka

e dali netko zna što je s onima koji nisu očistili još sve ispite s druge god,jel se i njima može upisat ocjena ili moramo čekat da očistimo sve ispite??
vjerujem da da, ovo nije ispit već su samo vježbe, pa po toj logici :unsure:

p. s. - nazovem ja ujutro referadu pa ću javit jesu li ocijene već upisane ...

hedviga

može, ja imam tu situaciju

tincy

ja sam bila jutros na faksu pa sam onako usput skoknula do referade da vidim da li je profesorica upisala ocjene, no naravno ništa od toga još.

amalka

zvala referadu - MOŽDA dođe u petak upisati. ali to je veliko MOŽDA. a rokovi su idući tjedan. ovo je prevršilo svaku mjeru :angry:

Đivo

pokušala sam malo popratit vaše postove i kak sam shvatila to je zadatak koji preuzmemo kod profesora, napravimo i nakon toga slijedi upis ocjene ??? :mellow:

po starom sam programu i ne kužim točno kaj trebam i da li mogu prije nego kaj sam očistila drugu godinu do kraja ?

molila bih pomoć

huak

Ja sam izvanredna po starom pr.,prošli četvrtak sam bila kod Šuška na konzultacijama.Dao mi je zadatak i rekao da se vidimo na ispitu.trebam pročitati knjigu Nomotehnika od Borkovića,ima je u knjižnici Pravnog FAksa za kupiti za 15 kn(frajer ti je skopira)-nije debela.to ti je to.rekao je da pita par pitanja.nadam se da sam pomogla.e da -ja imam sve čisto s druge.

hedviga

pokušala sam malo popratit vaše postove i kak sam shvatila to je zadatak koji preuzmemo kod profesora, napravimo i nakon toga slijedi upis ocjene ??? :mellow:

po starom sam programu i ne kužim točno kaj trebam i da li mogu prije nego kaj sam očistila drugu godinu do kraja ?

molila bih pomoć
ti po starom programu moraš očistit sve ispite i onda prijavit ispit iz nomo
napraviš Pravilnik o radu DVZ-a i odgovaraš iz Borkovićeve knjige Nomotehnika
ispit i konzultacije su četvrtkom u 12.30.h, dvorana III, prof.Šušak

Nji

Evo ja sam danas pokupila svoj indeks,jer mi treba u pon,i naravno još nije potpisan,a hrpa indeksa tam stoji...

iva5

da li je točno da se nomotehnika može polagati svaki četvrtak i gdje u Gundulićevoj ili u
Ćirilometodskoj
stari program

hvala još jednom unaprijed

hedviga

da li je točno da se nomotehnika može polagati svaki četvrtak i gdje u Gundulićevoj ili u
Ćirilometodskoj
stari program

hvala još jednom unaprijed
ti po starom programu moraš očistit sve ispite i onda prijavit ispit iz nomo
napraviš Pravilnik o radu DVZ-a i odgovaraš iz Borkovićeve knjige Nomotehnika
ispit i konzultacije su četvrtkom u 12.30.h, dvorana III, prof.Šušak
to je to, čet u Gund 10

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks