Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ima li netko zakon o posebnim područjima? Da podijelimo muke, neznam upoće od kuda početi...
Ja imam taj zakon. Samo nisam još niti pokušala napraviti zadatak.Uhvatit ću se toga kad prođu rokovi sad u 4. i 5. mjesecu...Sprecavanje sukoba interesa...
isti problem, zakon o podrucjima od posebne drzavne skrbi...Imam ja i imam isti problem kao i ti (ne znam odakle početi) :angry:
Piše na stranicama DV-a da je rok za predaju 01. LIPNJAkad je zadnji rok za predati...ona je rekla do 5og ali kako mi ide nema šanse.![]()
ima li netko zakon o navijačima? neka se javi ili nešto neću prepisivati samo da vidim kako je koncipirano, osjećam se k'o budala!!
txxxx!
a nešto u tom stilu, s obzirom da se ne pišu izmjene nego kao potpuno novi zakon...imam ja zakon o navijačima... nisam ga još počela raditi jer imam isti problem ko i ti... moje su ideje da napišem nešto kao kak ja mislim da bi se navijači tebali ponašati koja su im obilježja i tak nešto.. koje su tvoje ideje?
andrea možeš i meni pliz [email protected]Evo gac... sorry nisam pratila temu... :blushed:
je imam zakon o navijačima.. meni je još ok tema kakvih ima ali još uvijek nisam smislila kakav bi bio moj zakon o navijačima.
kakve su tvoje ideje..
ja sam mislila nepisat ono nešt svoje... npr kak bi se trebali navijači ponašat na utakmicama il tak nešto... al je zeznuto je u svakom slučaju pisati zakon pa kakvog mi iskustva imamo u tome.:angry:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.