AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

ej, kada ćete vi ići na upis ocijene i u koliko sati? meni nitko na maileove nije odgovorio, valjda je dobro za prolaz
ni meni nije nitko odgovorio
a po ocjenu idem sad 2.04. u 12.30h

hedviga

jedna mala informacija u vezi upisa ocjena- ovo pravilo za upis ocjene vrijedi sam za redovne studente. izvanredni moraju doć po ocjenu na konzultacije kad ih profesor održava, i to poslije 01.04.
koje pravilo?
jedino vrijeme u koje je profesor dostupan je četvrtkom u 12.30
redovni su već imali upis ocjena, tak da ne znam po čemu si tako zaključila
ja sam izvanredni student, kao i kolegica pepy

gea.fax

ja sam danas poslala mail prof šušku jer mi nije poslao ocjenu za zadatak i usput sam ga pitala za upis ocjene jer mi se banić isto nije javila. odgovorio mi je za sat vremena. rekao mi je svoju ocjenu ali nažalost prof banić još nije poslala ocjene za izvanredne studente pa tako da upis ocjene moramo čekati s obzirom da oni daju zajedničku ocjenu. stoga ja ne idem ovaj tjedan na upis ocjene. čula sam se i u referadi sa onom mladom gospođom (btw vrlo ljubazna i susretljiva) i isto je rekla da nema ocjene od prof banić za izvanredne iako joj je ista trebala već poslati kao što joj je poslala tj.dala za redovne studente, te da ju slobodno zovem idući tjedan da čujem je li poslala. također se ponudila da me ona nazove i uzela moj broj s posla da mi javi. eto ja čekam njezin poziv pa kad nešto više doznam javim se.

Honda 900

Evo žao mi je kaj kasnim s postom. Ovo kaj sam napisala za pravilo. Znači banić i šušak upisuju ocjene po pola prema abecednom redu- i to vrijedi za redovne studente. Mi izvanredni po bolonji moramo na konzultacije doć po ocjenu, bilo koji četvrtak, jer će prof. banic njemu poslat ocjenu koju smo dobili, i on će nam dat srednju koja nam izlazi u index. Na to sam mislila...

Ksenija

Ja sam joj danas poslala e-mail da molim da mi čim prije ocijeni rad i da ocjenu pošalje prof.Šušak,
ako može do četvrtka...
Nek joj još netko ko čeka ocjenu pošalje e-mail,
možda nam radove prije ocjeni...

Ivy

Admin

Dana 6.04. u vremenu od 10,00- 10,45 sati gđa. Slavica Banic zapocinje s upisivanjem ocjena u indeks za one studente cija prezimena pocinju slovima od L--Ž .
Upis ocjena vrsiti ce se u dvorani 2, Gunduliceva 10.
Ostali termini upisa biti ce naknadno objavljeni.
za eventualno potrebne informacije studenti se mogu obratiti u studentsku referadu, soba 3a/prizemlje, ili na telefon: 01/ 4890 215.

ta obavijest stoji na oglasnoj ploci...

hedviga

To vrijedi samo za redovne studente,
jel tako?
ovo kaj je napisala Ivy, da
nama ocjenu daje prof.Šušak
kolko sam shvatila na predavanjima za izvanredne

Prof. Šušak mi danas mailao ocjenu iz pravilnika.
Eto za info.

hedviga

i meni isto, napisao je vaša ocjena iz nomotehnike tako da mislim da nije to samo iz pravilnika nego da mu je i profa poslala ocjenu.
"ocjena vašeg rada iz Nomotehnike je.."
tak piše
to je bilo RE: na pravilnik
pitat ću danas

Ana

Molim vas za pomoć :)) ako netko zna... naime, ja uopće nisam znala kada se održavaju te vježbe, sad sam shvatila da su već bile :( izvanredno sam po bolonji, neznam koga da pitam kad to mogu riješiti i mogu li uopće sad, kad već svi vi jeste...

hedviga

danas kod prof.Šuška na konzultacijama:

ocjene (izvanredni-bolonja) se ne mogu upisati dok prof. Banić ne ocjeni prijedlog zakona
kad se može očekivati ocjena-ne zna se
prof.Šušak nije s njom u kontaktu, ne susreće je, pa je kao niti ne može požuriti
kaže da trebamo vršiti pritisak na referadu
da li će biti obavijest na oglasnoj-ne zna se
znači, slijedi obilaženje dvorane III, četvrtkom u 12.30h
jednu jedinstvenu ocjenu upisuje prof.Šušak
dakle, ništa novo

*molila bih nekog od redovnih studenata koji imaju upis ocjena 6.04. kod Banić da pitaju što je s ocjenama nas izvanrednih studenata i ovdje to napišu
zahvaljujem!

Molim vas za pomoć :)) ako netko zna... naime, ja uopće nisam znala kada se održavaju te vježbe, sad sam shvatila da su već bile :( izvanredno sam po bolonji, neznam koga da pitam kad to mogu riješiti i mogu li uopće sad, kad već svi vi jeste...
izvanredni-bolonja:

1.zadatak-izraditi Pravilnik o radu Društvenog veleučilišta u Zagrebu
poslati na [email protected]
kako to treba izgledati potraži na Google

2.zadatak-izraditi Prijedlog zakona ili Prijedlog izmjena i dopuna zakona
poslati na [email protected]
primjer Prijedloga zakona imaš u skriptarnici foruma
Prijedlog izmjene i dopune zakona mora isto imati te elemente+tekst odredbi zakona koji se mijenja (na kraju, nakon svega)

napiši i pošalji, vjerujem da još nije kasno, budući da se ocjena prof.Banić još čeka
za ostale detalje prolistaj ovu temu

Honda 900

Da i ja bi molila redovne studente, da kad imaju upis ocjene, neka pitaju i za nas... tako da to konačno riješimo i završimo i mi poglavlje s nomotehnikom.

Mustang11

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Pa koliko ja znam mi imamo našu Udrugu, pravobranitelja...pa jel nam oni mogu pomoći.
Ja još imam jedan ispit koji planiram položiti poslije Uskrsa i jedina stvar koja me koči za diplomski je fucking Nomotehnika...

ovo kaj je napisala Ivy, da
nama ocjenu daje prof.Šušak
kolko sam shvatila na predavanjima za izvanredne

Prof. Šušak mi danas mailao ocjenu iz pravilnika.
Eto za info.
A ja mislio da to vrijedi i za izvanredne...

Ivy

Admin

mislim da ne vrijedi i za izvanredne
ali to nije sigurno obavijest koju sam stavila je od rijeci do rijeci prepisana sa oglasne ploce
iz toga se bas i ne moze procitati za koje se studente odnosi

ja smatram redovne
ali i ja mogu krivo zakljuciti jer na proslom "sastanku" sa prof Banic koji je po meni trebao biti za redovne dosli su i izvanredni studenti kojima je isto davala ocjene

kolega Mustang ne znam koliko vec cekate na ocjenu kod profesorice banic
Udruga se po ovom pitanju moze raspitati gdje je zapelo tj sto se ceka

ali vec i sada znam koji je odgovor
vjerovatno citate novine i znate za njezinu situaciju na Ustavnom sudu

ugl da sam u situaciji kao vi sigurno bi se pojavila na tom sastanku a u torbi bi imala prijerak zakona koji joj je stigao na mail
tako bi sigurno ta prica sa ocjenom zavrsila taj dan...

ukoliko nisi u mogucnosti zbog posla prisustvovati sastanku mogu se ja raspitati za izvanredne studente tj za tvoju situaciju

hedviga

mislim da ne vrijedi i za izvanredne
ali to nije sigurno obavijest koju sam stavila je od rijeci do rijeci prepisana sa oglasne ploce
iz toga se bas i ne moze procitati za koje se studente odnosi
na oglasnoj ploči piše da je 6.04.upis kod Banić za redovne
još je i podebljano

nama izvanrednima jednu jedinstvenu ocjenu upisuje prof.Šušak (kad dobije ocjenu od Banić)
tak je rečeno na predavanjima za izvanredne

ali i ja mogu krivo zakljuciti jer na proslom "sastanku" sa prof Banic koji je po meni trebao biti za redovne dosli su i izvanredni studenti kojima je isto davala ocjene
ovo je da poludiš
odustajem

ukoliko nisi u mogucnosti zbog posla prisustvovati sastanku mogu se ja raspitati za izvanredne studente tj za tvoju situaciju
ajde pliz
dankešen:happy:

Ivy

Admin

na oglasnoj ploči piše da je 6.04.upis kod Banić za redovne
još je i podebljano
pretpostavljam da ste izludili tetu u referadi sa pozivima pa je napravila novu obavijest :D

nisam imala u planu ici na taj upis ocjena
ali kako ste izgubljeni pojaviti cu se i raspitati za vas

Ksenija

Ja sam je gnjavila u četvrtak,u referadi, uzela je moj br.mob.
i obećala je javiti mi se u ponedjeljak, čim se gđa Banić pojavi, odnosno pitati će je kad će joj poslati ocjene radova za izvanredne studente,
jer sam ja već prijavila diplomski, samo mi fali ocjena rada iz Nomotehnike, odnosno od gđe Banić.

Honda 900

Ma to kaj su na sastanak došli izvanredni, to nema veze. One neke cure su se priključile svoim frendovima koji su redovni pa su zato došle. Nama izvanrednima ocjenu upisuje Susak i to JE TOČNA INFORMACIJA- samo ja pitanje kada, jer mu banićka nije poslala naše ocjene, pa nam ne može niti on dati zaključnu.

Honda 900

jel možda tko od IZVANREDNIH studenata išao kod prof. Šuška po ocjenu? Zanima me jel znam mu da prof. Banić nije bila poslala ocjene rada kojeg smo imali kod nje, pa nam niti on ne može dati zaključnu ocjenu... a i nisam iz Zg pa da ne idem bezveze dolje, a kad ono neće mi moći dat ocjenu u index??
Ako je netko bio ili ide sad u četvrtak neka napiše ovdje pa ću ja sa svojom ekipicom ići tamo 16.

Ivy

Admin

bila sam na upisu ocjena za redovne

i koliko sam ja shvatila na oglasnoj ploci ce biti obavijest o upisu ocjena za izvanredne

najvjerovatnije ce ici po istom principu kao i za redovne
sto bi znacilo da ce prof Banic upisivati ocjene od L nadalje

trebala je prosli tjedan ispiraviti ostatak zakona
i ovaj tjedan na oglasnoj treba osvanuti obavijest

Honda 900

Dragi svi,
molim vas da mi netko objasni koji je princip polaganja ovog ispita? postoji li uopće usmeni ili su samo zadatci? kako dobiti zadatak? može li se putem mail-a dogovoriti sa profesorom da ga pošalje? Izrađuju se dva ili jedan zadatak?
Please, malo sam zbunjena... :(
Studenti po BOLONJI (IZVANREDNI)- imaju dva zadatka kod profesora Šuška: izrada Pravilnika DVZ, te od prof.Banić: izrada prijedloga zakona s izmjenama i dopunama, ili novi zakon. Mi nemamo usmeni, nego samo to napraviti...dok koliko znam oni prije bolonje (IZVANREDNI) su imali samo izradu pravilnika kod prof. Šuška, i imali su usmeni po nekoj knjizi za Nomotehniku.
A za redovne ne znam- oni navodno trebaju napraviti 3 zadatka...pa bi bilo lijepo da ti netko od redovnih objasni.
A kaj se tiče dobivanja zadatka: sama trebaš izmislit ovo prijedlog zakona, koji bi ti htjela mijenjat...( to se može raditi i u grupi), a ovaj drugi zadatak: PRAVILNIK O RADU DRUŠTVENOG VELEUČILIŠTA U ZAGREBU (e za to smo dobili neke papire kaj sve treba imat jedan pravilnik...)...to su manje više svi imali isto- tu je najbitnija pravna osnova i prijelazne i završne odredbe.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks