AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

ANCI

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Znam da smo mi stari studenti već malo dosadni ali vi mladi, upućeni nadobudni pomozite nam bar iz solidarnosti. Dali mogu kako izbječi neporebni odlazak u ZG a da položim ovaj ispit. Sta trebam napraviti tj. dali je taj zadatak za svih isti- dakle ja sam izvanredni student prije bolonje i dali mogu napraviti taj zadatak, prijaviti ispit, naučiti skriptu i odnijeti zadatak na rok kada je usmeni i tako dobiti ocijenu ili?

hedviga

Znam da smo mi stari studenti već malo dosadni ali vi mladi, upućeni nadobudni pomozite nam bar iz solidarnosti. Dali mogu kako izbječi neporebni odlazak u ZG a da položim ovaj ispit. Sta trebam napraviti tj. dali je taj zadatak za svih isti- dakle ja sam izvanredni student prije bolonje i dali mogu napraviti taj zadatak, prijaviti ispit, naučiti skriptu i odnijeti zadatak na rok kada je usmeni i tako dobiti ocijenu ili?
imaš u prijašnjim postevima napisano koji je zadatak za stari program
mislim da sam ja to napisala
ak se dobro sjećam vi trebate napisati samo pravilnik o radu DVZ-a (možeš si zguglat kak to treba izgledat i pogledaj kaj ima u našoj skriptarnici ovdje na forumu)
i dođeš s tim na rok i odgovoriš mu na par pitanja i to je to
sad dal je skripta dost, ne znam, no ni knjiga nije neš opsežna

Honda 900

Jel ima tko ikakve informacije u vezi upisa ocjena za izvanredne - bolonja?? Da li je uopće Banička ispravila. Ja sam prije 2 tjedna zvala referadu i rečeno mi je da ispravlja, al kad će to biti, da oni neznaju. Pa ako je netko na faxu neka pogleda na oglasnoj ploči ili ako bilo kaj zna, neka napiše da i mi ostali znamo. Hvala :))

Mustang11

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Ja sam bio u referadi neki dan, objasnio sam da čekam samo Nomotehniku da bih diplomirao, gospođa je uzela moj indeks i podatke i kontaktirala gđu. Banić i rekla mi da će riješiti ovaj tjedan. Također mi je gđa. Banić poslala mail da ju je zvala iz referade i da će mi dati ocjenu iz Nomotehnike. Napomenula mi je da je dobila hrpetinu mailova studenata i da ih je puno trebalo vraćati na doradu tak da sad ni ona više ne zna koji su radovi ok koji ne...zato preporućujem da ponovo pošaljete rad na mail.

lupa

Slažem se. Ovo sad već graniči sa zdravim razumom, a da mi nismo stigli na vrijeme predati, baš me zanima bi li nam dala da predamo van roka.

sunce

Baš tako, niti ja joj neću ništa slati.
Jako je to sve skupa bezobrazno od nje, sad bi ona još i vraćala radove na doradu.

Honda 900

Upravo tako, i ja se slažem. Ja sam doduše i poslala mail 2 puta (tj. 3 puta). Prvi put mi je javila da nije ok, i onda smo otišli kod nje na konzultacije...objasnila nam kako treba to izgledat...To smo sve prepravili i poslala sam joj, i kak nije ništa odgovorala, opet sam joj za 2 tjedna poslala, i opet ništa od odgovora...pa koja bi sad logika bila da opet šaljem, ili šaljemo, kad je dogovor bio da smo do kraja 3mj trebali radove poslat.

Nji

Pa stvarno nevjerojatno!!!
Van zdrave pameti!!!Baš bezobrazno!!!

Honda 900

Lijeppo, a mi drugi pitaj boga kad emo dobit ocjene...ne znam zakaj nije dala nekom drugome da to ocjeni ako ona ne stigne i ako joj je to previše.

Mustang11

Ako ćekaš samo nju da bi mogla diplomirati, napravi kao i ja. Inače ti je svejedno kada će ti ocjeniti...pozz

lupa

Jel ima kakvih novosti što se tiče nomotehnike. Ja sam bila na faksu na oglasnoj ploči nema nikakve obavijesti. Kaj čekamo jesen?

amalka

Jel ima kakvih novosti što se tiče nomotehnike. Ja sam bila na faksu na oglasnoj ploči nema nikakve obavijesti. Kaj čekamo jesen?
možda i zimu :hekla:

mislim da bi do kraja mjeseca trebalo bit gotovo ... :trio:

Honda 900

A ja već ovoj teti u referadi idem valjda na živce...svaki tjedan zovem i stalno, bude,bude,bude...a k, e to je drugo pitanje

zara

Zna netko nešto vezano uz ovu temu?? Mislim da je ovo prešlo sve granice.
Hej ljudi,jučer sam bila na faksu i vidjela ocjene za nomotehniku ,izvješene su na oglasnoj ploči,eto tak da znate...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks