AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

huak

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

to je to, čet u Gund 10
iva5:
da li je točno da se nomotehnika može polagati svaki četvrtak i gdje u Gundulićevoj ili u
Ćirilometodskoj
stari program

hvala još jednom unaprijed

Ja sam pitala profesora u e- mailu jel mogu izaci na ispit sad u čet. 02.07 i odgovorio je da nije moguće,nego samo u čet. 09.07(taj tjedan je rok,koliko sam skužila ispit je uvijek četvrtkom.)nadam se da sam pomogla

hedviga

Ja sam pitala profesora u e- mailu jel mogu izaci na ispit sad u čet. 02.07 i odgovorio je da nije moguće,nego samo u čet. 09.07(taj tjedan je rok,koliko sam skužila ispit je uvijek četvrtkom.)nadam se da sam pomogla
da, ispit je u onaj čet koji je u okviru roka koji piše u vodiču-stari program
bolonjci mogu doći po upis ocjene bilo koji čet i ne moraju ništa prijavljivati niti odgovarati

Carmina

Bok svima!
Jel ona skripta iz nomotehnike dovoljna za proći ispit ili moram učit i iz knjige? Čula sam da je skripta dobra ...

iva5

hvala svima na odgovorima za ispit iz nomotehnike
znači ne možemo doći bilo koji četvrtak nego samo kada je rok
rok je sada 09.07.2009.godine samo ne znam u koliko sati da li mi koji radimo možemo doći kasnije i do kada

još jednom hvala

hedviga

ja nisam predala index na upis ocjene jer mi je potrban ovih dana,pa me zanima da li mogu doći osobno i kada do prof. banić da mi upiše ocjenu?
ona nema neki termin za konzultacije na faksu
a sad da li je drugdje možeš zahaltat, ne znam
predlažem da odeš gnjavit Šuška da ti upiše
mislim da su neki tako radili

amalka

prof. Banić je pisala ocjene u petak, onima koji su ga predali.:cool: kada će ponovno upisivati, ne zna se

hedviga

moze neko molim vas napisati koji datum je rok u 9. mjesecu i kad su prijave...jedino za taj predmet nema pod "prijave i polaganje" topicu...hvala
prijava 9.-10.7.
polaganje 7.-11.9.

iva5

da li netko zna koja su uglavnom pitanja na usmenom po starom programu

AnitaJ

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Imam problemČiĆ stoga molim za pomoĆ
dobila sam zadatak izrada pravilinika o radu druŠtvenog veleuČiŠtaa nisam bila na predavanju radim
pa molim nekoga da mi poŠalje samo ogledni primjer da vidim kak izgleda
unapred hvala

ANCI

Izvanredna sam po starom programu i par godina me nije bilo na faksu.
dana na konzultacijama kod prof. Šuška sam dobila zadatak izrada Pravilnika o radu.Jel ima netko kakav da mi pošalje na mail samo da bacim oko?! hvala
[email protected]
I ja sam izvanredni student po starom programu pa me zanima dali moram i ja osobno ići po taj zadatak jer vidim da se stalno ponavlja ili mogu sa gotovim zadatkom doći samo na rok i odgovarat usmeno'

amalka

ma sigurno možeš samo doći na usmeni sa zadatkom, ionako svi imaju isti zadatak... :wink5:

ANCI

Imam problemČiĆ stoga molim za pomoĆ
dobila sam zadatak izrada pravilinika o radu druŠtvenog veleuČiŠtaa nisam bila na predavanju radim
pa molim nekoga da mi poŠalje samo ogledni primjer da vidim kak izgleda
unapred hvala
Dobila sam tvoju poruku ali do drugog tjedna nisam u mogućnosti ti poslati primjer Pravilnika pa mi se javi drugi tjedan i napisi e mail da ti imam kamo poslati!

file

ja bi isto molio neku dobru dusu da mi posalje pravilnik o radu drustvenog veleucilista da vidim kak izgleda pa da ja onda nest malo promijenim i predam profesoru...hvala
e-mail [email protected]

zvrka

Huak, Anci i File na mailove sam vam poslala svoj pravilnik. Nadam se da ce vam pomoc...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks