AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

copy paste sa stranice pravo.hr
Obavještavaju se redoviti studenti stručnog studija javne uprave da se predavanje predviđeno za četvrtak, 29. travnja 2010. odgađa zbog bolesti sutkinje S. Banić.
Novi termin predavanja je ponedjeljak 3. svibnja 2010. u vremenu od 13:00-15:00 h u D II./priz., G 10.
Sutkinja Slavica Banić odžati će predavanje na kojem će studente obavijestiti o ocjenama i održati raspravu o zadaćama.
Mole se studenti da se pripreme za diskusiju o zadaćama.

chuchi

ja sam pisala zakon o navijačima... čekam ponedjeljak da vidim kako je ocjenjena... radite NOVI PRIJEDLOG zakona, znači kao da ga nema... a zapravo ga i nema,,, jer je ovo zakon o suzbijanju nereda na športskim natjecanjima... ja sam njega imala kao ogledni primjerak... ali dobrano ga izmijenila...
puno sam vremena izgubila na to... nekih 2 mjeseca... ali vidjet ćemo u pon... p.s. da nema ovog foruma, nikada ne bi pogledala na portal... znači da je pomaknuto za ponedjeljak... khm... super,,, a ja sve već isplanirala...

patti

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

ja sam pisala zakon o navijačima... čekam ponedjeljak da vidim kako je ocjenjena... radite NOVI PRIJEDLOG zakona, znači kao da ga nema... a zapravo ga i nema,,, jer je ovo zakon o suzbijanju nereda na športskim natjecanjima... ja sam njega imala kao ogledni primjerak... ali dobrano ga izmijenila...
puno sam vremena izgubila na to... nekih 2 mjeseca... ali vidjet ćemo u pon... p.s. da nema ovog foruma, nikada ne bi pogledala na portal... znači da je pomaknuto za ponedjeljak... khm... super,,, a ja sve već isplanirala...
e da tako i ja radim, onaj zakon mi je samo kao nit vodilja...bi li ti smetalo da dođem u pon i vidim što si napisala samo da vidim idem li u dobrom smjeru, ne namjeravam ništa prepisati, nego samo kao okvir...
koliko ti je ispalo toga na kraju?
tx

Ribica

Jel netko dobio Zakon o uredu za suzbijanje korupcije? Kod Šuška sam predala pravilnik i to mi je bilo jasno šta treba ali ovo mi ništa nije jasno. Pa ako mi netko može odgovoriti da li ja tu smišljam svoj zakon ili šta? I na šta se treba paziti kad se to piše koliko članaka otprilike ste vi imali...

Tommy

moze li mi netko tko pise zakon o podrucjima od posebne drzavne skrbi, reci kako napredujesa prijedlogom zakona, tj. dali mijenja postojeci zakon, dali ga dijelom skracuje, i odakle crpi ideje...

Ilijana 5

Jel netko dobio Zakon o uredu za suzbijanje korupcije? Kod Šuška sam predala pravilnik i to mi je bilo jasno šta treba ali ovo mi ništa nije jasno. Pa ako mi netko može odgovoriti da li ja tu smišljam svoj zakon ili šta? I na šta se treba paziti kad se to piše koliko članaka otprilike ste vi imali...
Draga kolegice, ja isto imam taj zadatak.Koliko sam ja shvatila da treba novi zakon, znači smišljaš svoj.ne znam koliko treba imati članaka.Ja sam nešto počela, uglavnom sam pročitala postojeći zakon pa nešto pokušavam promijeniti.Jer kako da drugačije napravim...Ako imaš kakvih ideja, javi...

Adriana

moze li mi netko tko pise zakon o podrucjima od posebne drzavne skrbi, reci kako napredujesa prijedlogom zakona, tj. dali mijenja postojeci zakon, dali ga dijelom skracuje, i odakle crpi ideje...
ja sam napisala zakon o primopredaji vlasti,prvo sam pročitala zakon i probala ga shvatiti i razmišljala što bi mogla promjeniti i napravila svoj zakon,neke stvari ostaju iste iz zakona a neke mjenjaš sam kako ti želiš da ti bude zakon,
postavi si pitanje što utvrđuješ zakonom,radi čega,tko ostvaruje prava iz tog zakona ,novčane potpore, znam da to sve već piše u zakonu, ali probaj nešto izmjeniti,npr da više ljudi ostvari prava iz tog zakona,ideje si pogledaj na forumu npr. da li je netko napisao kritiku za taj zakon,pa ga probaj izmjeniti.

iako nemam tvoj zakon ,nadam se da sam ti bar malo pomogla,jer kao što vidiš nitko se ne javlja kako je napisao...

MAJALENA

help mplease , da li je ustavna odredba za taj zakon o korupciji članak 3. Ustava RH ?

jewel6

o boze, pa kaj nitko nema taj zakon o agenciji za borbu protiv diskriminacije???

Tommy

moze li mi netko reci kako je bilo danas na predavanju kod prof. Banic, jeli rekla nesto zanimljivo u vezi prijedloga zakona...

elamica

Dajte napišite kako je bilo u ponedjeljak? Koji koristan savjet za nas izvanredne? Kakve su ocjene bile?

ana2007

ej MOLIM VAS može li mi tko reći koja je ustavna odredba za donošenje prijedloga zakona?šta je rekla koji je to članak.hvala unaprijed

chrisna1

savjet: ako imate izmjene i dopune radite konstruktivno, a ne samo da brišete članke i mijenjate brojeve i iznose, znači ako je promjena- objasnite ju- a ne samo navesti i ne obrazložiti, bolje svojim riječima pa makar i krivo nego sve copy- paste!!! ona je svjesna da mi to ne možemo znati ali cijeni trud a ne prepisivanje. Ocjene su OK, tak da nemate straha, samo malo razmišljajte svojom glavom i slobodno stavite svoja osobna mišljenja u izmjenu!!! eto nadam se da sam barem malo pomogla... sretno

stella

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

e kaj je bilo u ponedjeljak? da li mi može tko napisati mail od prof. Šuška??? plizz

chuchi

mail od šuška je slijedeći :
[email protected]
u ponedjeljak...
profka je došla na vrijeme!!! što se ne događa često na našem faksu, pa je to za svaku pohvalu...
prozivala je ljude, i diskutirala o njihovim radovima... sa svakima cca 5 minuta :) ocjene su šarolike ima dvojki, trojki, četvorki, ali i petica (ja sam među njima) yeeeey
uglavnom ona predloži ocjenu, te porazgovara sa studentom kako je to radio... uglanom, bitno je NE PREPISIVATI postojeće zakone... jer logično je da mi ne znamo napisati zakon, ali je bitno potruditi se barem, pa izmišljati nešto vodeći se za postojećim zakonom,,, ali ako samo prepisujete ili '' rošadirate'' postojeći zakon ocjena neće biti bajna...
uglavnom nakon rasprave o njenom prijedlogu ocjene, ona se podigne za jednu ili dvije :)
darežljiva je profka! :D
p.s. pazite na jezično izražavanje i pravopis (!!!) sretno svima

mya_zg

ma na predavanju u 1. mj kad je bila nadoknada rekla mi je frendica da je dao kao početak kako treba započeti pisati njegov zadatak pa sam mislila ako ima netko taj početka ili nešto slično.

Tihana I.

ma na predavanju u 1. mj kad je bila nadoknada rekla mi je frendica da je dao kao početak kako treba započeti pisati njegov zadatak pa sam mislila ako ima netko taj početka ili nešto slično.
imaš dva zadatka...oba možeš uguglat i vidjet kak treba napisat...nema nikakve drame...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks