orbitrek
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
LOLradijeseupucaj@hr :laughing:
čuj ak sam izdržim godinu dana u toj fotelji
misliš da bi mi dali da idem na stručni
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
LOLradijeseupucaj@hr :laughing:
as!!!LOL
čuj ak sam izdržim godinu dana u toj fotelji
misliš da bi mi dali da idem na stručni
Imam jedno pitanje, da li vježbenički staž, a nakon toga i polaganje državnog stručnog ispita možemo obaviti kao tajnici škole?
Pa mislim da sve ovisi o tome što odrediš kao prioriteteja pak ne znam što bi dipl pravnici radili u školama. nekako sumnjam da oni imaju ambicije raditi u školi nakon toliko muke na faksu. moja prijateljica je imala prilike dobiti posao tajnice u školi pa joj je čak i ravnateljica(koja ju poznaje) rekla da to nije posao za nju i da je ona prekvalificirana za to.
4. nisam ni ja mislila s nekim hodati po kavama, stanujem kod trga, i znam kuhati kavu, a to sam i ozbiljno mislila jer pripremam diplomski vezano uz upravno obrazovanje, htjela bih neka konkretna mišljenja ali objjektivna(veliak slova i bold) prikupiti i priložiti teorijskom sadržaju.
Rok u kojem se ne smije pisati na istu temu?je 2 godine? Nisam to provjeravala jer kad sam dala prof temu rekao je da može jer da su i imali tu temu ali da je bila obrađena na drugačiji način, znači tvoj diplomski, tu je valjda i razlog zašto sam dobila za to dopuštenje jer ja nemam čisto upravno obrazovanje nego Upravno obrazovanje - komponenta reforme javne uprave u RHOdlična tema! Morat ću upozorit pročelnicu da još nisu prošle dvije godine :tongue2:. Naime diplomirao sam u srpnju 2008. na temu "Upravno obrazovanje".
Ontopic: Nezgodno vrijeme za tražit posao.
ma daj ne bulazni..ja sam svaki dan na moj posao i na posao hr..pratim ja natječaje za posao, kojih ionako ima na kapaljku... i koje imam opcije? ili da budem spremačica/čistačica ili da obilazim kučanstava i prodajem im knjige door to door? za sve ostalo nisam kvalificiran...
ne,mislim za početak se probat zadovoljit poslom koji nije u struci pa onda kad prođe "kriza" i kad se "odmrzne" javna uprava borit se za to da se radi posao za koji si se školovao..i da se izguraju stari prdonje koji pojma nemaju ni di rade a kamoli šta rade..Misliš, trebamo nastavit s nekim studiranjem il ispitima?
Jer ne znam baš da će nas neko sam tak unaprijediti na poslu...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.