AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Holly

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Ovo zaista ne razumijem- toliko strke zbrke oko toga da se mora diplomirati do 30.9.2010. i pitanje je bilo da li će se odobriti dekanski rok studentima koji su po starom programu, a sad im još daju godinu dana... čemu onda svo to zastrašivanje da će se morati prebaciti na bolonju iako im je ostala samo obrana... ne kužim.
Tako ti je to na ovom faksu: prvo te zastraše, pa skuže da su bili nepravedni ili da nisu u pravu, pa poslije pređu preko svega kao da se ništa nije dogodilo, a nitko ti se zbog toga ne ispričava. Ništa novo, al se svejedno čudimo.

DanijelaM

koliko je uplata za diplomski- 250 kn, po bologni?
bez obzira jesi li bolonja ili stari program ide ti ovako
tj dana prije obrane donijeti diplomski i indeks u referadu
kad se diplomira (obrana diplomskog) doći u referadu sa uplatnicom za diplomu
koliko se plaća reći će ti teta u referadi
ja sam zvala i pitala koliko je 250,00 ili 500,00 kn pa mi je rekla da je za sada 250,00 još ali da ne uplaćujem ništa još nego kad obranim rad da ju pitam koliko trebam uplatiti
to ti je valjda sada zbog nove akademske godine pa nezna se unaprijed koliko trebaš dati

tea

Molila bi za pomoc...da li bi ja mogla otici u referadu i pitati kod kojih jos profersor ima mjesta za diplomski i tek onda sa sigurnoscu otici kod tog profesora???unaprijed puno hvala

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Molila bi za pomoc...da li bi ja mogla otici u referadu i pitati kod kojih jos profersor ima mjesta za diplomski i tek onda sa sigurnoscu otici kod tog profesora???unaprijed puno hvala
Referada ne vodi evidenciju profesora slobodnih za mentorstvo. U referadi jedino možeš, nakon što izabereš temu kod određenog prof., provjeriti je li ta tema zauzeta (i to kada prijavljuješ temu diplomskog).

mena

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

imam još jedno pitanje...ja sad trebam diplomirati ovaj mjesec, al me zanima jel trebam šta plaćat dodatno, ako se obrana produži na idući mjesec, jer onda počinje druga akademska godina...neznam do kad su ti uvjeti diplomiranja, ja sam po bologni, i upisala sam fax 2007.god. hvala unaprijed...

jana21

to sam ja jučer pitala u referadi...do 20-og ne trebaš ništa,kolko sam shvatila, ali poslije oko 700 kn sve skupa s svim,valjda s onom uplatnicom za obranu itd...

nana123

ja bi trebala prijaviti temu diplo pa me zanima kako to napravit tj sto trebam uzeti u knjizari i di odnit,komu?hoce mi odmah reci jel tema slobodna ili to čekamn koji dan?hvala unaprijed

tiky

ej... ovako, ostala su mi jos tri ispita i vježbe i to mislim riješiti do 2 mj. pa me zanima dal mogu ici kod prof da si uzmem temu za diplomski vec sad premda sam citala ovdije da su na kraju nestašice tema???
hvala u naprijed ;)

xxx

ej... ovako, ostala su mi jos tri ispita i vježbe i to mislim riješiti do 2 mj. pa me zanima dal mogu ici kod prof da si uzmem temu za diplomski vec sad premda sam citala ovdije da su na kraju nestašice tema???
hvala u naprijed ;)
Da možeš uzeti temu s 3 nepoložena ispita do kraja, nemaš što čekati odaberi si nešto čim prije jer profesori sada u 10. mj. stavljaju friške teme pa dok još imaš na biranje, kasnije ti je sve teže jer se mjesta jako brzo popune.

Holly

Evo da se i ja pohvalim. Diplomirala sam prije dva dana kod asistentice Milas-Klarić. Napokon gotova! Jupiiii...:happy::proud:

Hvala svima koji su na nesebičan način pisali skripte, skupljali pitanja s ispita i stavljali ih na ovaj naš forum kako bi nam bile dostupne i koji su rado pomagali i obavještavali o održavanjima ispita, konzultacijama, predavanjima...

Sretno svima i puno uspjeha u studiranju.:cool:

nana123

ja bi trebala prijaviti temu diplo pa me zanima kako to napravit tj sto trebam uzeti u knjizari i di odnit,komu?hoce mi odmah reci jel tema slobodna ili to čekamn koji dan?hvala unaprijed

xxx

Vidi moj post sa stranice 26

tea

Da li netko ima iskustava sa prof. Majstorovic kao mentoricom???unaprijed puno hvala

DanijelaM

Da li netko ima iskustava sa prof. Majstorovic kao mentoricom???unaprijed puno hvala
Profesorica je jako dobra, ali moraš unaprijed se pripremiti da ćeš vjerojatno doći više puta jer će vidjeti svaki zarez koji ti nedostaje :crazy:
Još nisam sigurna kako izgleda obrana jer ju čekam ali ima komisija :crying2:

Holly

Holly...kakva je Milas-Klarić kao mentorica?
Rekla bih vrlo ugodna, smirena i sasvim ok što se tiče davanja nekih općih smjernica kako bi se tvoj rad trebao odvijati. Moj ti je savjet da se što više koncentriraš na zadanu temu. Nemoj ići previše u širinu, jer nije bitna kvantiteta već kvaliteta rada. Često naime mentor nema vremena čitati predugačke radove, a i tebi će onda na obrani biti lakše.:wink5:
Nadalje, dosta traži da tijekom rada iznosiš svoja razmišljanja koja onda možeš staviti u footnotes (bilješke ispod teksta), a to će ti dobro doći i na obrani gdje će komisiju najviše zanimati tvoje mišljenje, mogući problemi u praksi, način na koji bi se ti problemi mogli riješiti i sl.
Super je što sam imala spiralni uvez, jer za obiteljsko trebaš čak 7 primjeraka! Od toga 1 tebi, 1 referadi, a 5 komisiji! To me sve koštalo 70kn. Nije strašno kad uzmeš da je 1 tvrdi uvez cca. 80 kn.
Ono što mi se nije baš svidjelo je to što traži da joj svaki put donosiš rad na čitanje, tj. nije htjela da se dopisujemo putem e-maila. To je skroz odužilo moju obranu, ali srećom sam eto i to uspjela privesti kraju.
Sretno s nalažanjem mentora i teme.:happy:

Konzultacije za cijelu katedru obiteljskog su utorkom, s tim da I.M.K. prima studente od 10:30-12h. Utorkom je onda i obrana.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks