AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Završni rad

ninaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

evo sam da se pridružim ostatku diplomiranih. Jučer sam obranila diplomski kod prof. Šikića. Svaka čast njemu, genijalan je. Trajalo je kratkih i bezbolnih 5 minuta, znači čista formalnost. Vidimo se u 9. mj. na promociji kada ćemo svi uzdignutih glava primati plave tuljce. Čestitke svima koji su diplomirali i onima koje to tek čeka.

ninaa

Dal znate ako kojim slučajem ne obranim diplomski do kraja 9 mj. jel moram ponovno upisivat apsolventsku il ti daju neku odgodu da stigneš to završit?
koliko ja znam plaća se 500 kn ako ti samo ostane diplomski

ninaa

Ima li itko sigurno provjerenu informaciju da se plaća samo 500 kn pri upisu ako ostane diplomski rad?!
ja sam tako čula, al to je najbolje provjeriti u sobi 8 kod one simpatične tete Željke, uvijek raspoložena za davanje informacija. Moj savjet je da se ne šećeš bezveze nazovi ju na telefon br: 4890 - 218

elois1

bok ljudi može li mi tko reci koji su profaći ok kod diplomskog a koji su užas pa da ne idedm kod njih. Zna možda netko kakav je Podolnjak?

ninaa

Bok ljudi!

htjela bih uzet diplomski iz obiteljskog ili radnog, pa bih molila nekog tko je pisao (il piše) diplomski da kaže kakvi su profaći i dal cjepidlače...
moj frendica je imala diplomski iz radnog kod prof. Grgurev i bila je zadovoljna i mislim da je imala nešto u vezi zaštite malodobnika il tako nešto nisam sigurna i evo baš je diplomirala prije nekih dva tjedna. Radnju je branila pred prof. Jelčić i prof. Gregurev i iz njenih pričanja čista formalnost i uopće nema cjepidlače.

elois1

bok ljudi!!! Zna možda kakav je na diplomskog Mijatović? da li dosta traži ili je sasvim ok i korektan? Čini mi se simpa pa pitam...Hvala puno

ninaa

Bok! imam jedno pitanjce vezano uz taj famozni žuti papir. Imam diplomski iz prava društava kod prof. Miladina;odnio sam mu jedan primjerak teme , uzeo mi je to potpisao taj žuti papir i rekao da se javim u 9.mjesecu pa ćemo se dogovorit za obranu. Dal ja sad moram odnijeti taj potpisani papir na koji nije upisana ni tema u referadu da se prijavi taj diplomski ili to tek u 9.mjesecu kad mi odredi točan datum obrane?
ak ti nije upisana tema sam si ju upiši (meni se mentor isto samo potpisao i rekao neka si naziv teme sama napišem) i odnesi u sobu 8, ne u referadu, pa kad će ti mentor reći točan datum obrane otiđeš dan prije obrane u sobu 8 po taj žuti papir i to je to

marbela

Jel tko zna kakav je Arbutina na diplomskom?
Ja sam u srijedu imala obranu kod njega. Tip je skroz ok. Bile su u komisiji još one dvije asistentice i one su totalno super. Sve je bilo ok i atmosfera je bila jako opuštena. Postavili mi par pitanja u vezi dipl. još malo nešto neformalno pročavrljali...:laughing:
Sve u svemu jedno lijepo iskustvo, rijetko za naš fax i komunikaciju student- prof. Toplo preporučam svima diplomski iz financija!:wink5:

george costanza

Danas sam uspješno obranio diplomski rad :proud:. Moram pohvaliti povjerenstvo u sastavu: Koprić, Marčetić, Vukojičić. Bilo je stvarno više nego ugodno.

bob rock

zuti papir nosis kad izaberes temu iz diplomskog kod odredjenog profesora(jer ti na njemu profesor napise naziv teme i potpise se) i to odnosis u referadu, gdje ce taj papir stajati sve do dana kad ćeš trebati braniti diplomski(odnosno dan prije, jer ćeš još morati uplatiti malo novaca i donjeti u referadu primjerak svog diplomskog), onda taj papir odnosis iz referade i dajes ga profesoru, gdje se on i ostali clanovi komisije potpisuju i daje ti ocjenu koju si zasluzila i to odnosis ponovo u referadu..;)

Neo

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Da li je moguće uzeti diplomski iz izbornog, mene strašno zanima policijsko upravno pravo, djelom zbog toga što sam željela ići u policijsku akademiju, no nisu me primili ''zbog godina'', navodno sam prestara.
Koliko ja znam ne možeš. To ti stoji navedeno na oglasnoj ploči u Gundulićevoj. Ne iz izbornog, niti iz predmeta iz kojih se ne polaže ispit.

george costanza

Da li su puno ispitivali ili je dosta dobro napisati diplomski i to je to? Unaprijed hvala!!!

Ključan je kvalitetan rad. Koliko je meni poznato, Katedra za upravnu znanost u pravilu postavlja pitanja na obrani. Bez brige, nakon nauke o javnoj upravi, Šprajceka i drugih akademskih prepreka, obrana diplomskog rada je odlazak na piknik.

s@ndy

hej..evo i mene skoro pa na kraju,ostala su mi 3 ispita i razmišljam što da uzmem za diplomski...ako je imao tko diplomski iz upravnog prava kod šikića dal mi može reći kako je bilo??jel gnjavi i slično??''
hello!ja sam uzela temu kod Šikića; Koncesija kao pravni institut u hrvatskom pravosuđu.S njim imam samo dobra iskustva.od ispita do one vježbe koja je bila uvjet za ispit.diplomski još ne pišem, imam 2 ispita još za riješit, al imam iskreno mišljenje da je ok i vrlo korektan.Definitivno nisam čula previše loših komentara na njegov račun-što može značiti samo jedno; da je normalan; za razliku od nekih...pozdrav!:laughing:

gricka vjestica

A, uzima opet diplomske radove,
eto inf. drugima.

Nebrini S@andy, sve ce super proci.
meni je takav gušt bio kod njega polagati dipl. i ''hodati'' radi njega, da se jos rado sjetim tih trenutaka :laughing: :tongue2:

Mojca_7

Može jedno pitanje? da li, nakon što odnesemo žuti papir u referadu i sve to krene u proceduru, ima utjecaja kad će biti obrana. da li u pravilu možemo sami izabrati dan obrane. jer ako bi ja idući tjedan odnijela taj papir, da bi baš ne stave obranu tjedan kasnije ili tako nešto. jer ipak treba to i naučit..

Gogalo

evo i ja došla do te zadnje faze...zanima me ako je netko pisao diplomski iz građanskog i kod koga?
Ja pišem ispit iz građanskog kod Glihe i tema mi je oporuka...savjetujem svima da tamo uzmu temu jer je profesor preljubazan, ne nameče svoje ideje i da vam potpunu slobodu kaj je meni odilčno a i ima stvarno tema za svakoga...

ANCI

hej ljudi. trebam hitno pomoć. da li netko zna pavićev mail ili broj telefona. vać sam tri puta bila kod njega na konzultacijama na kojima se on uopće nije pojavio. do kraja 9. mjeseca mi traje apsolventski rok i trebam do onda završiti sa svim tim, a ja nemogu ulovit pavića da mi pregleda radnju. zato vas molim da ako netko ima mail ili telefon da mi javi. hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks