Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja ti predlažem Šikića, nitko se ne buni na njega i svi ga žele, a sad ti je prilika jer vjerovatno nije još popunio kvotu!!!GOGALO ajde pomozi, nisam još izabrao temu i nemam pojima kod koga da uzmem - vidim da hvališ glihu, dali on daje literaturu?? ti si po starom ili novom programu??
pitam zato što sam bio na komisiji iz građanskog, jer me hano stalno rušio i tvrdio da mi moramo znati što i bolonjci, kad je došla ispitivat profesorica prošao sam bez problema. kao što vidiš imam loše iskustvo sa građanskim pa me malo strah tamo uzeti temu...
dali si ti sam biro temu ili ti je on to predložio??
Na oglasnoj ploči pored sobe 8 piše da nema slobodnih tema kod M. Šikića (objavljeno 10.09.2008.)Ja ti predlažem Šikića, nitko se ne buni na njega i svi ga žele, a sad ti je prilika jer vjerovatno nije još popunio kvotu!!!
Probaj se dogovorit s profesorom preko maila za konzultacije ili mu se obrati prek maila,objasni da nisi iz Zg i to ...eto sad opet ništa neznam!!
iskreno da kažem najgore mi šta nisam iz zagreba i kad odem kod nekoga na konzultacije ili se taj ne pojavi ili su na našim stranicama objavljeni krivi termini konzultacija, tako mi bilo sa arbutinom i sa majstorovičkom...
nije ti bitno, barem meni nije bilo, ja sam pisala iz prava društava diplomski a imala iz ispita dva i ništa nije komentiraoHej ljudi, jel zna netko da li se moze uzeti tema iz predmeta iz kojeg imas dvojku, jel ima to kakve veze? :unsure:
moja frendica je bila..zena je super..kaze da se zena skoro rasplakala zajedno s njom..dal je neko bio na diplomskom kod anamarije muse? kakva su iskustva?
u zadnje vrijeme sam baš dosadna sa pitanjima, ali šta mogu..nemam se kome drugome obratiti...e ovako: znam da me još dosta toga čeka do diplome, al želim si neke stvari isplanirat unaprijed.konkretna situacija:upisala parcijalu treće, upisala sve predmete osim info radionice, prakse i diplomskog, e sad me zanima jel ja mogu birati temu prije nego što upišem čistu treću ako sam recimo položila ove sve ispite ili moram čekati do 9.mj. da se upišem, da počnu predavanja i to sve...da li mogu birati diplomski (znači dogovorit se samo za temu) prije nego što obavim praksu? jer je to tek u 4.mj. a ja ću npr.bit gotova s tom informatičkom radionicom već u 12 (ili kad već).i zna li netko da li bi nam umjesto prakse priznali ako smo npr.radili mjesec dana po ugovoru o radu negdje u upravi?jer mi je glupo čekat do 4-5.mj. samo zbog prakse (naravno u slučaju da budem gotova sa svime) da bi mogla branit diplomski.
Zasad jedino znam za prof. Miladina iz prava društva, ali ti ga nebi preopručila jer je prof. dosta ispao nekorektan u nekim situacijama prema pojedinim studentima...hej ljudi jel mi netko moze reci kod kojih profesora nema obrane prilikom diplomskogop:???
e hvala tiZasad jedino znam za prof. Miladina iz prava društva, ali ti ga nebi preopručila jer je prof. dosta ispao nekorektan u nekim situacijama prema pojedinim studentima...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.