AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

jaasmiinaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

zanima me gdje ste uvazali diplomski.vidim da je cijena dosta skupa pa me zanima gdje je najjeftinije. i koliko treba da bude gotovo? Odnosno dali je uopće potreban tvrdi uvez?

nikky

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Ej ljudi , mene zanima koliko dugo vam je trebalo da sva ta priča oko diplomskog završi? idem idući tjedan dogovorit temu..imam li šanse obranit diplomski rad do 30.09.? :blushed:

xxx

vele za nju da je super..a kaj nije ona na porodiljnom?
I ja sam čula za nju da je super, moja frendica je imala rad kod nje i bila je jako zadovoljna. Pa kaj se ona nije vratila? Mislim da je bila na roku iz p.okoliša tamo u sijećnju ali sad ne znam jel ona dolazi samo održati ispit ili se baš ful vratila na posao... zvrcnite ju ili joj pošaljite mail

mica

ja sam kod nje položila pravo okoliša u 4 mjesecu,vratila se na posao.))

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

molim vas ima li netko mail od prof. Podolnjaka i da li neko možda zna kojim tipom slova treba pisati kod njega?? Pretpostavljam da je veličina slova 12, a u fusnotama 10... zna li netko išta o pisanju diplomskog kod njega??

muholovac

jel mi može neka dobra duša reč iz kojih predmeta smijeo uzimati temu za diplomski?! puno hvala na odgovoru

Fireflower

jel mi može neka dobra duša reč iz kojih predmeta smijeo uzimati temu za diplomski?! puno hvala na odgovoru
iz svih osim stranih jezika i izbornih predmeta. poprilično je teško naći slobodno mjesto negdje i dobiti mentora, savjetujem ti da što prije kreneš u potragu. :crazy:

muholovac

da li je netko radio diplomski iz europskog upravnog prostora i nac.države? kakva je prof.Musa kao mentorica?

ana f

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Jel zna netko do kad se može diplomirat, do kad rade profesori, fax? Polovica srpnja, cijeli??

xxx

Jel zna netko do kad se može diplomirat, do kad rade profesori, fax? Polovica srpnja, cijeli??
Ajde molim te kad saznaš javi ovdje i mene isto zanima...thnx

hazicana

mene zanima ako prijavim diplomski u 9 mj., jel mogu u istom mjesecu diplomirat?
posto treba proc 30 dana od prijave do obrane

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks