ja sam otišla, po pričama mnogih, na jednu od najgorih katedri - na obiteljsko, zamolila prof. Majstorović za mentorstvo, dala mi je tjedan dana da razmislim o temama koje me zanimaju i literaturi. na konzultacijama mi je odobrila temu za koju sam pokazala najviše interesa, mailom smo dogovorile koncept rada, poslala sam joj uvodni dio, praktički drugi dan mi je odgovorila sugerirajući da ispravim neke greške. nakon toga sam imala nezgodu, završila u bolnici, itd., itd., zbog čega joj nisam ispravke poslala na vrijeme. pokazala je maksimalno razumijevanje, kada je dobila finalnu verziju rada pročitala ju je u rekordnom roku i bez nekih većih prigovora (izuzev nekoliko obrazloženja koja mi fale i ispravaka u fusnotama) rekla da je to to... i još mi je sada posudila knjigu u kojoj su sabrane i komentirane neke od konvencija koje spominjem u radu da lakše riješim citate i fusnote. tako da mogu reći da sam prezadovoljna i da je prof. apsolutno fantastična. ovo da se mentor ne javlja i da je literatura problem mi je totalno nepoznati pojam... probaj otići na konzultacije, možda onda bude bolje.