AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Kiara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

mene zanima ako mi ostane samo diplomski a sve ispite dam, dal onda ne moram ništa upisati nego samo kad dođem na obranu platim 500 kn i gotovo? i kad se točno moram prijavit na zavod da ne izgubim prava, do kraja 9 ili 10. mj...

lion_zg

zna li netko jel moguće promijeniti uredno prijavljenu temu u referadi? da uzmem novu temu kod drugog prof i prijavim je?

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Mene zanima da li je ikome ikad odbijen diplomski rad, u smislu da je studentu receno da sve to skupa nist ne valja? Ja nosim svoj diplomski iduci tjedan na prvo citanje i uopce ne znam sto da si mislim o tom svom "remek-djelu".:frustrating:Cini mi se da imam premalo stranica, da sam bolje napisala maturalni rad u srednjoj nego ovo... i tako. Uglavnom, ne nadam se nicem dobrom...:unsure:

elvie

ej ljudi imam pitanjce jedno.
ako odobre dekanski rok ko prosle godine. zanima me dal mi koji moramo diplomirat do 30.9. stari program, za nas isto vrijedi dekanski ili ne?
molim nekog ko zna kak je bilo prosle god da veli.
hvala

mica

a nismo znali kako će bit prošle godine kad su nam odobrili,ja osobno mislim da ako je rok do 30.9 onda je to to ako idemo logikom nekom zato postoji taj određeni rok,onda bi stavili do 30.10.,barem je mislim,nadam se da sam u krivu.)))

Macko

ako odobre dekanski rok ko prosle godine. zanima me dal mi koji moramo diplomirat do 30.9. stari program, za nas isto vrijedi dekanski ili ne?
hvala
Ma sve će bti objavljeno na webu i na ogl ploči možda već i ovaj il sljedeći tjedan. Mislim da se potpisivala peticija i za stari program tj.produljenje roka, a potpisivat će se i za dekanski rok. Ukoliko se odobro dekanski za bolonjce to znači da će se moći i diplomirati krajem ili bar sredinom 10 mj. Svake godine je bio dekanski,ne vidim razloga zakaj ga ne bi bilo i ove godine. Barem po tom pitanju su fer!

martina ks

Ja imam diplomski kod Baretića, kad sam bila na konzultacijama rekel je da mu mailom pošaljem rad i to sam napravila oko 14.07. Do danas mi nije ništa odgovorio. Prije par dana sam mu poslala mail da jel možda pogledao rad, da li da dođem na konzulatacije ili što jel je već 05.09. a rok za diplomirati nam je do 30.09. opet nije odgovorio i ja sad stvarno neznam više kaj da napravim, jel ima tko kakva iskustva s njime, da ga zovem sutra ili da idem kod njega?

mica

Ja imam diplomski kod Baretića, kad sam bila na konzultacijama rekel je da mu mailom pošaljem rad i to sam napravila oko 14.07. Do danas mi nije ništa odgovorio. Prije par dana sam mu poslala mail da jel možda pogledao rad, da li da dođem na konzulatacije ili što jel je već 05.09. a rok za diplomirati nam je do 30.09. opet nije odgovorio i ja sad stvarno neznam više kaj da napravim, jel ima tko kakva iskustva s njime, da ga zovem sutra ili da idem kod njega?
a meni je moj mentor popljuvo rad i već dva tjedna mi ne odgovara na mail niti mi želi dati literaturu ni ništa,a u knjižnici nema skoro pa ništ vezano uz tu temu,katastrofa,nema šanse da diplomiram do tog datuma.((

lion_zg

a meni je moj mentor popljuvo rad i već dva tjedna mi ne odgovara na mail niti mi želi dati literaturu ni ništa,a u knjižnici nema skoro pa ništ vezano uz tu temu,katastrofa,nema šanse da diplomiram do tog datuma.((
evo ja sam danas provjerila u referadi i može se promijenit tema,, i ja sam u sličnoj situaciji ko ti, tak da sam se bacila u potragu za novim mentorom.. a u slučaju da ostane samo diplomski do 30.09. odn. 31.10.ako odobre dekanski, ne upisuje se ništa nego se samo plaća diplomski, i to na obrani ako sam dobro shvatila, Sanja mi nije znala točno reć ali 500 ili 750kn se plaća

sretno!

martina ks

A kod kog imaš diplomski ja neznam više kaj da ga sutra nazovem ili šta? Radim trudna sam i samo mi još treba da se netko zeza sa mnom lijepo smo se sve dogovorili i sad on nije u stanju više od tri mjeseca pogledati taj rad ma užas!

jadra

hvala
ako se nama produži pravo studiranja nakon tog 30.9. onda možeš diplomirat do kad god se produži to pravo i možeš ić na dekanski ako pitaš zbog ispita.
do kad se bude trebala platit godina ili nešto do onda ćeš moći diplomirati bez ikakvih davanja (znači ako odobre dekanski onda pretpostavljam do sredine ili možda i kraja 10.mj., ovisi jesi li izvanredni ili ne), a ako ne diplomiraš do onda trebat ćeš platit. do sad je bilo 500kn, ali na vijeću će se možda odlučivati i o cijenama jer smo sad pod pravom pa je to moguć razlog za poskupljenje.

Ma sve će bti objavljeno na webu i na ogl ploči možda već i ovaj il sljedeći tjedan. Mislim da se potpisivala peticija i za stari program tj.produljenje roka, a potpisivat će se i za dekanski rok. Ukoliko se odobro dekanski za bolonjce to znači da će se moći i diplomirati krajem ili bar sredinom 10 mj. Svake godine je bio dekanski,ne vidim razloga zakaj ga ne bi bilo i ove godine. Barem po tom pitanju su fer!
ovaj ili idući tjedan, jel to provjerena informacija??? jer se oni inače sastaju kad prođu rokovi, kao prošle godine mislim da 27.9. ili tak neki datum.

Fireflower

ja sam otišla, po pričama mnogih, na jednu od najgorih katedri - na obiteljsko, zamolila prof. Majstorović za mentorstvo, dala mi je tjedan dana da razmislim o temama koje me zanimaju i literaturi. na konzultacijama mi je odobrila temu za koju sam pokazala najviše interesa, mailom smo dogovorile koncept rada, poslala sam joj uvodni dio, praktički drugi dan mi je odgovorila sugerirajući da ispravim neke greške. nakon toga sam imala nezgodu, završila u bolnici, itd., itd., zbog čega joj nisam ispravke poslala na vrijeme. pokazala je maksimalno razumijevanje, kada je dobila finalnu verziju rada pročitala ju je u rekordnom roku i bez nekih većih prigovora (izuzev nekoliko obrazloženja koja mi fale i ispravaka u fusnotama) rekla da je to to... i još mi je sada posudila knjigu u kojoj su sabrane i komentirane neke od konvencija koje spominjem u radu da lakše riješim citate i fusnote. tako da mogu reći da sam prezadovoljna i da je prof. apsolutno fantastična. ovo da se mentor ne javlja i da je literatura problem mi je totalno nepoznati pojam... probaj otići na konzultacije, možda onda bude bolje.

ana f

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Ako se odobri dekanski rok jel onda možemo diplomirati do kraja listopada il je rok 30.9.?

ivaka

ja sam otišla, po pričama mnogih, na jednu od najgorih katedri - na obiteljsko, zamolila prof. Majstorović za mentorstvo, dala mi je tjedan dana da razmislim o temama koje me zanimaju i literaturi. na konzultacijama mi je odobrila temu za koju sam pokazala najviše interesa, mailom smo dogovorile koncept rada, poslala sam joj uvodni dio, praktički drugi dan mi je odgovorila sugerirajući da ispravim neke greške. nakon toga sam imala nezgodu, završila u bolnici, itd., itd., zbog čega joj nisam ispravke poslala na vrijeme. pokazala je maksimalno razumijevanje, kada je dobila finalnu verziju rada pročitala ju je u rekordnom roku i bez nekih većih prigovora (izuzev nekoliko obrazloženja koja mi fale i ispravaka u fusnotama) rekla da je to to... i još mi je sada posudila knjigu u kojoj su sabrane i komentirane neke od konvencija koje spominjem u radu da lakše riješim citate i fusnote. tako da mogu reći da sam prezadovoljna i da je prof. apsolutno fantastična. ovo da se mentor ne javlja i da je literatura problem mi je totalno nepoznati pojam... probaj otići na konzultacije, možda onda bude bolje.

Slažem se, i ja sam isto kod Majstorović i prezadovoljna sam. U ponedjeljak sam poslala diplomski na prvo čitanje. U četvrtak sam dobila odgovor da joj se sviđa , ali da dođem u ponedjeljak na konzultacije da samo prokomentiramo još neke sitnice. Čak mi je izašla u susret s terminom, obzirom da radim bila je voljna da se ona prilagodi mom rasporedu ako neću moći u tom terminu izaći s posla.
Jednom riječju, fantastično. Znala sam da je odlična, ali ovo prelazi sva moja očekivanja :)

jadra

Ako se odobri dekanski rok jel onda možemo diplomirati do kraja listopada il je rok 30.9.?
ako si stari program onda do 30.9., osim ako nam ne produže taj rok za što smo predali molbu

ana f

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Nisam stari program. Onda se nadam da će odobrit jer ne znam kako bi stigla do kraja rujna diplomirati budući prvi pregled rada nije prošao bajno :-/ Nakraju ispada da sam trebala napraviti po svome i ići na katedru iz obiteljskog al su mi svi savjetovali da ne idem... :-/

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Nisam stari program. Onda se nadam da će odobrit jer ne znam kako bi stigla do kraja rujna diplomirati budući prvi pregled rada nije prošao bajno :-/ Nakraju ispada da sam trebala napraviti po svome i ići na katedru iz obiteljskog al su mi svi savjetovali da ne idem... :-/
mislim da sam se i ja zeznula dok sam slušala druge da NE IDEM na katedru za obiteljsko :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks