AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

mene zanima ako prijavim diplomski u 9 mj., jel mogu u istom mjesecu diplomirat?
posto treba proc 30 dana od prijave do obrane
(5) Rok za usmenu obranu diplomskog rada, koji utvrđuje predsjednik povjerenstva, može biti najviše 30 dana od dana kad je rad dostavljen povjerenstvu.

xxx

(5) Rok za usmenu obranu diplomskog rada, koji utvrđuje predsjednik povjerenstva, može biti najviše 30 dana od dana kad je rad dostavljen povjerenstvu.
Obrana bude obično dva tjedna nakon prijave.

xxx

koliko stranica treba biti odprilike?
meni je mentor rekao 20-tak stranica ... više se gleda kvaliteta od kvantitete tako da ne treba pisati romane nego se strogo držati teme i obuhvatit samo najznačajnije što proizlazi iz nje

ivanaa

ljudi dragi, ako nam bude odobren dekanski, znači li to da možemo diplomirati (bolonjci) do 31.10, jer do tad službeno i traje godina ili je 30.9 zadnji rok ?pa ako obranu budem imala u 10mj znači moram upisivat novu godinu i plaćat 750kn?

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ljudi dragi, ako nam bude odobren dekanski, znači li to da možemo diplomirati (bolonjci) do 31.10, jer do tad službeno i traje godina ili je 30.9 zadnji rok ?pa ako obranu budem imala u 10mj znači moram upisivat novu godinu i plaćat 750kn?
Kolko sam ja skužila Sanju iz referade ako bude odobren dekanski možemo diplomirati do 10.mjeseca.

dalhe

Da li netko ima iskustva sa prof. Đulabić, to bi mi bio zadnji ispit sad u 9. mj. pa sam razmisljala odmah uzeti temu kod njega?

Twity

Ljudi, kako vama izgleda naslovna strana diplomskog? Jel ste pisali Društveno veleučilište, studij javne uprave ili Pravni fakultet u Zagrebu, studijski centar javne uprave budući da nam Društveno veleučilište najvjerojatnije više ne postoji? Jel ste pisali sažetak i prevodili ga na engleski? Vidjela sam da neki diplomski to imaju. Dal možda netko zna jel to obavezno?

E da i još nešto, možda to već negdje piše, ali pitat ću svejedno, jel ovo što mi pišemo diplomski ili završni rad, što da napišem od tog dvojeg?

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ljudi, kako vama izgleda naslovna strana diplomskog? Jel ste pisali Društveno veleučilište, studij javne uprave ili Pravni fakultet u Zagrebu, studijski centar javne uprave budući da nam Društveno veleučilište najvjerojatnije više ne postoji? Jel ste pisali sažetak i prevodili ga na engleski? Vidjela sam da neki diplomski to imaju. Dal možda netko zna jel to obavezno?
najbolje ti je da pitas mentora...

E da i još nešto, možda to već negdje piše, ali pitat ću svejedno, jel ovo što mi pišemo diplomski ili završni rad, što da napišem od tog dvojeg?
predbolonjci pisu diplomski, bolonjci zavrsni rad

MAJALENA

Ljudi jel netko saznao kako treba izgledati naslovnica završnog rada i da li je pogrešno napisati diplomski rad ?

Macko

Ukoliko u diplomskom u fusnotu stavim ono što je već stavljeno u fusnotu u tom znanstvenom radu ili knjizi iz koje praktički prepisujem rad ili dio rada da li u fusnotu navodim taj rad iz kojeg ja prepisujem ili iz kojeg je prepisivao autor rada ili knjige iz koje ja prewpisujem,pojednostavljeno,da li navodim originalnog autora ili ovog drugog iz čijeg rada ja prepisujem ili obojicu? molim pomoć.

Kiara

jel netko od vas već diplomirao kod Turudića i kako je bilo? koliko stranca ste napisali, dal vraća radove zbog sitnca...

Macko

Ljudi dajte pomooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeee!!!:unsure:

Tompa

Ukoliko u diplomskom u fusnotu stavim ono što je već stavljeno u fusnotu u tom znanstvenom radu ili knjizi iz koje praktički prepisujem rad ili dio rada da li u fusnotu navodim taj rad iz kojeg ja prepisujem ili iz kojeg je prepisivao autor rada ili knjige iz koje ja prewpisujem,pojednostavljeno,da li navodim originalnog autora ili ovog drugog iz čijeg rada ja prepisujem ili obojicu? molim pomoć.
Navodiš obojicu. Uguglaj si PRIMJERI ISPRAVNOG CITIRANJA (mr. Alan Uzelac) i downlodaj si taj papir, to ti je 2-3 stranice a piše ti apsolutno sve - kako treba izgledati citat kad se citira normativni akt, knjige, znanstveni članci, novinski napisi, sudska praksa, web; baš sve ti piše.
Mene spasilo kad sam radio diplomski.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks