AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

misspigi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Postoje upute za pisanje seminarskih i diplomskih radova na stranicama Pravnog fakulteta i vrlo su korisne pa pogledaj tamo.

arlena

imam pitanjce - diplomirala sam po 3godišnjem studiju, prije bologne, i sad sam upisala razliku. diplomski mi je bio iz građanskog prava, čini mi se na temu služnosti...uglavnom, nije mi jasno zašto moram opet raditi diplomski, ima li netko iskustva? mozda bi ga priznali ili da se pravim glupa i opet predam isti rad?
tko pita ne skita...:confused2:

Bzzz

GOGALO ajde pomozi, nisam još izabrao temu i nemam pojima kod koga da uzmem - vidim da hvališ glihu, dali on daje literaturu?? ti si po starom ili novom programu??
pitam zato što sam bio na komisiji iz građanskog, jer me hano stalno rušio i tvrdio da mi moramo znati što i bolonjci, kad je došla ispitivat profesorica prošao sam bez problema. kao što vidiš imam loše iskustvo sa građanskim pa me malo strah tamo uzeti temu...
dali si ti sam biro temu ili ti je on to predložio??
Ja ti predlažem Šikića, nitko se ne buni na njega i svi ga žele, a sad ti je prilika jer vjerovatno nije još popunio kvotu!!!

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ja ti predlažem Šikića, nitko se ne buni na njega i svi ga žele, a sad ti je prilika jer vjerovatno nije još popunio kvotu!!!
Na oglasnoj ploči pored sobe 8 piše da nema slobodnih tema kod M. Šikića (objavljeno 10.09.2008.)

jelena.vid

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

eto sad opet ništa neznam!!
iskreno da kažem najgore mi šta nisam iz zagreba i kad odem kod nekoga na konzultacije ili se taj ne pojavi ili su na našim stranicama objavljeni krivi termini konzultacija, tako mi bilo sa arbutinom i sa majstorovičkom...
Probaj se dogovorit s profesorom preko maila za konzultacije ili mu se obrati prek maila,objasni da nisi iz Zg i to ...

Luka123

Hej ljudi, jel zna netko da li se moze uzeti tema iz predmeta iz kojeg imas dvojku, jel ima to kakve veze? :unsure:
nije ti bitno, barem meni nije bilo, ja sam pisala iz prava društava diplomski a imala iz ispita dva i ništa nije komentirao

Mojca_7

bok! može jedno pitanje, al da dobijem odgovor hitno, pliz!
imam obranu sljedeći tjedan, i profesor je rekao da moram imati 4 primjerka diplomskog. sad, znam da jedan primjerak ide njemu, jedan referadi, a što je s ova druga dva primjerka? to ide drugim profesorima na obrani ili što drugo? i dal onda ta sva tri primjerka nosim na dan obrane?
hvala unaprijed:wink5:

Nela24

ovajo jedan primjerak ide u referadu, jedan profesoru i dva su ti za komisiju na obrani, tak su bar meni rekli u referadi.
da i sva tri primjerka nosiš na obranu, a prije obrane jedan u referadu.

Sinke

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

predmet:građansko pravo
tema:ugovorna kazna ili penal,prof.gliha

e to je sad moje...naravno da nisam uspio to potvrdit u referadi,jel sam zaboravio potvrdu o obavljenoj praksi..no to ću onda danas:bdaybiggrin:

tomica

i ja sam danas diplomirala kod koprica..nije los..trazio je da mu prepricam radnju..postavio koje pitanje i to je to..traje kojih 10min.

elvie

obrana diplomskog

hej ljudi jel mi netko moze reci kod kojih profesora nema obrane prilikom diplomskog:pop:???

Bzzz

u zadnje vrijeme sam baš dosadna sa pitanjima, ali šta mogu..nemam se kome drugome obratiti...e ovako: znam da me još dosta toga čeka do diplome, al želim si neke stvari isplanirat unaprijed.konkretna situacija:upisala parcijalu treće, upisala sve predmete osim info radionice, prakse i diplomskog, e sad me zanima jel ja mogu birati temu prije nego što upišem čistu treću ako sam recimo položila ove sve ispite ili moram čekati do 9.mj. da se upišem, da počnu predavanja i to sve...da li mogu birati diplomski (znači dogovorit se samo za temu) prije nego što obavim praksu? jer je to tek u 4.mj. a ja ću npr.bit gotova s tom informatičkom radionicom već u 12 (ili kad već).i zna li netko da li bi nam umjesto prakse priznali ako smo npr.radili mjesec dana po ugovoru o radu negdje u upravi?jer mi je glupo čekat do 4-5.mj. samo zbog prakse (naravno u slučaju da budem gotova sa svime) da bi mogla branit diplomski.

Temu za diplomski možeš uzeti kada imaš najviše 3 ispita do kraja, makar možeš probati rezervirati temu kod nekog profesora, a dali će on to i učiniti ovisi o njemu. Najviše izbora za temu imaš od 10. do 2. mj. jer u 10. mj. profesori dobivaju teme za ˝podijelit˝! A što se tiče prakse, nisam baš sigurna da ćeš moći tako, ali nikad ne znaš, to ti je najbolje provjerit u referadi.

Bzzz

Re: obrana diplomskog

hej ljudi jel mi netko moze reci kod kojih profesora nema obrane prilikom diplomskog:pop:???
Zasad jedino znam za prof. Miladina iz prava društva, ali ti ga nebi preopručila jer je prof. dosta ispao nekorektan u nekim situacijama prema pojedinim studentima...

elvie

Re: obrana diplomskog

Zasad jedino znam za prof. Miladina iz prava društva, ali ti ga nebi preopručila jer je prof. dosta ispao nekorektan u nekim situacijama prema pojedinim studentima...
e hvala ti :)
ja sam cula jos samo za pulica iz ekonomike poduzeca al sam za njega cula i da se ne pojavljuje bas kad treba :(

anamarija

Kolko ja znam, temu za diplomski možeš uzeti kad su ti ostala 3 ispita za položiti.A sad, da li se može s kojim profesorom prije dogovoriti, ne bih znala.To ćeš morati od profesora do profesora na konzultacije...

Mojca_7

ne znam, što se tiče obiteljskog, kao predmet mi ga je bilo gušt učit jer mi je bio ful zanimljiv, i između ostalog htjela sam uzeti temu za diplomski upravo iz tog predmeta.
međutim, u više navrata sam čula da su žene dosta zafrknute, da vracaju rad dosta puta i tak. al nemoj me uzet za riječ, dosta situacija na faksu ispadnu rekla - kazala, tak da nije za vjerovat svakome. :wink5:

tanjac1207

Za Vukorepu ne znam ništa, a što se tiče Gotovca on je u redu. Traži dosta, cjepidlači, ali i pomogne, dosta se trudi.

Ela

ja sam imala diplomski iz lokalne kod Muse. Samo riječi pohvale za nju mogu reći. I na obrani prije 2 tj. je bilo isto ok. Ako se može kod nje, tj. ako ima mjesta preporučam nju.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks