Ja se spremam za drugi rok! A ovako mi ide - sporo pamtim a još brže zaboravljam !Ćao, jel ima netko da se sprema za drugi rok u drugom mjesecu, pa da mi kaže kako mu ide.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja se spremam za drugi rok! A ovako mi ide - sporo pamtim a još brže zaboravljam !Ćao, jel ima netko da se sprema za drugi rok u drugom mjesecu, pa da mi kaže kako mu ide.
Ma nisi jedina, svi smo ti tu negdje, već sam rekla da bi bilo dobro da nam se posreći pa da za prvi put imamo pismeni, bilo bi nam puno lakše makar ne položili. Ovisi kolko nas bude.Ja se spremam za drugi rok! A ovako mi ide - sporo pamtim a još brže zaboravljam !
bela, inbox ti je pun pa ti ne mogu odgovoriti...Ma mi smo super, bodrimo sami sebe, to je najvažnije...
To to vrijedi i za stari program!na internetu je ovako:
20.2. u 15h ... nadam se da to vrijedi i za stari program.
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij?@=60au#news_20176Da li je tko pristupio pismenom ispitu? Kakva su pitanja? Da li pravnici i upava imaju ista pitanja?
bili smo jedna kolegica i ja..Bio je pismeni iako je pisalo da ce biti usmeni,pisali smo sa pravnicima.Bilo je okej, 18 pitanja na zaokruzivanje i nadopunjavanje,pola sata za pisanje.Ucio sam iz skripte u skriptarnici,a pomagao si knjigom od Tatjane Josipović ''Zemljisnoknjizno pravo'', njezinim komentarom zakona o zemljisnim knjigama i zakonom.Da li je netko bilo na ovom roku? kakva su pitanja? iz čega ste učili? Molim pomoć!
Hvala ti puno na odgovoru! Da li se možeš sjetiti kojeg pitanja? Barem otprilike da vidim na što da se usredotočim.bili smo jedna kolegica i ja..Bio je pismeni iako je pisalo da ce biti usmeni,pisali smo sa pravnicima.Bilo je okej, 18 pitanja na zaokruzivanje i nadopunjavanje,pola sata za pisanje.Ucio sam iz skripte u skriptarnici,a pomagao si knjigom od Tatjane Josipović ''Zemljisnoknjizno pravo'', njezinim komentarom zakona o zemljisnim knjigama i zakonom.
Bilo je svega, od služnosti,preko pitanja o djelovima ZK uloška,zabiljezbe,, prijavnog lista, uskladivanja ZK i katastra..mora se dosta dobro znati..i sad sam vidio da sam sa pravnicima na popisu za usmeni(???) u pon..mislio sam da kad je pismeni da je samo pismeni..LOLHvala ti puno na odgovoru! Da li se možeš sjetiti kojeg pitanja? Barem otprilike da vidim na što da se usredotočim.
Kako je prošao usmeni?Bilo je svega, od služnosti,preko pitanja o djelovima ZK uloška,zabiljezbe,, prijavnog lista, uskladivanja ZK i katastra..mora se dosta dobro znati..i sad sam vidio da sam sa pravnicima na popisu za usmeni(???) u pon..mislio sam da kad je pismeni da je samo pismeni..LOL
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.