AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Zemljišno knjižno pravo

bela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja se spremam za drugi rok! A ovako mi ide - sporo pamtim a još brže zaboravljam !
Ma nisi jedina, svi smo ti tu negdje, već sam rekla da bi bilo dobro da nam se posreći pa da za prvi put imamo pismeni, bilo bi nam puno lakše makar ne položili. Ovisi kolko nas bude.

jadra

pa evo zasad nas je bar troje, tako da... kolege i kolegice koji ste prijavili ovaj ispit i spremate se i možda ste nesigurni u sve to skupa kao i mi, izađite na ovaj rok da nas bude više pa možda svi skupa dobijemo pismeni, bude manje treme i uz malo sreće uspijemo proći svi skupa! :D

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Super, sretno na ispitu, držim fige, vrlo koristan i interesantan predmet, ako jednoga dana budete radili u Zagrebačkoj gruntovnici.

jadra

kakva su pitanja na pismenom bila kad je bio pismeni, sjeća li se itko bar nekakvog primjera?
koliko nas je na popisu za ponedjeljak (stari program)? :)

joojaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li je tko pristupio pismenom ispitu? Kakva su pitanja? Da li pravnici i upava imaju ista pitanja?

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zna li mozda netko tocnu literatuturu za ovaj predmet?
jer dok dodem do konzultacija proci ce 2 tjedna..Hvala!

danchy13

imaš knjigu iz ovog ispita ,to ti je knjiga od t.josipovic -zemljišno kniižno pravo ..koju možeš posuditi u knjižnici ali pošto je knjiga iz 2001 ,neke su stvari promjenile pa trebaš uzet i zakon iz kojeg ceš ucit te promjene. :)

pigetic

Ljudi koliko nas ide na ovaj rok?:)
i jel mozda netko zna kad bi mogli objavit datum ispita? vec je u petak bio zadnji dan za prijavu...

pigetic

Da li je netko bilo na ovom roku? kakva su pitanja? iz čega ste učili? Molim pomoć!
bili smo jedna kolegica i ja..Bio je pismeni iako je pisalo da ce biti usmeni,pisali smo sa pravnicima.Bilo je okej, 18 pitanja na zaokruzivanje i nadopunjavanje,pola sata za pisanje.Ucio sam iz skripte u skriptarnici,a pomagao si knjigom od Tatjane Josipović ''Zemljisnoknjizno pravo'', njezinim komentarom zakona o zemljisnim knjigama i zakonom.

milkak

bili smo jedna kolegica i ja..Bio je pismeni iako je pisalo da ce biti usmeni,pisali smo sa pravnicima.Bilo je okej, 18 pitanja na zaokruzivanje i nadopunjavanje,pola sata za pisanje.Ucio sam iz skripte u skriptarnici,a pomagao si knjigom od Tatjane Josipović ''Zemljisnoknjizno pravo'', njezinim komentarom zakona o zemljisnim knjigama i zakonom.
Hvala ti puno na odgovoru! Da li se možeš sjetiti kojeg pitanja? Barem otprilike da vidim na što da se usredotočim.

pigetic

Hvala ti puno na odgovoru! Da li se možeš sjetiti kojeg pitanja? Barem otprilike da vidim na što da se usredotočim.
Bilo je svega, od služnosti,preko pitanja o djelovima ZK uloška,zabiljezbe,, prijavnog lista, uskladivanja ZK i katastra..mora se dosta dobro znati..i sad sam vidio da sam sa pravnicima na popisu za usmeni(???) u pon..mislio sam da kad je pismeni da je samo pismeni..LOL

milkak

Bilo je svega, od služnosti,preko pitanja o djelovima ZK uloška,zabiljezbe,, prijavnog lista, uskladivanja ZK i katastra..mora se dosta dobro znati..i sad sam vidio da sam sa pravnicima na popisu za usmeni(???) u pon..mislio sam da kad je pismeni da je samo pismeni..LOL
Kako je prošao usmeni?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks