AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Zemljišno knjižno pravo

Davorka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li mi netko može napisati gdje da pronađem knjigu iz zemljišnoknjižnog prava jer je ne mogu posuditi u knjižnici. Ili mi može dati knjigu akoje ima pa da je fotokopiram. Ili da li je ima u fotokopiraoni?

joojaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja imam knjigu i sutra sam u Zg-u od 10.00 do 10.50 pa ako Vam odgovara možete kopirati knjigu od mene! Knjigu bi trebala imati i svaka gradska knjižnica!

danchy13

ko je sad iz ovoga ispita,starim studentima? da li netko zna koliko treba da se spremi ovaj izborni ispit i kakva je prolaznost? hvala :)

Davorka

nije dovoljna samo skripta ako se ide na pismeni

Kako je bilo na današnjem ispitu? Dali je bio pismeni ili usmeni?

Sanci

da li se može izaci na ovaj ispit prije nego što se položi građansko pravo? hvala :)
Može, ali ti je puno lakše kad odradiš građansko, jer ima puno stvari koje su obuhvaćene time, odnosno predstavljaju ti osnovu. Najbolje bi bilo kada bi se spremalo građansko pa odmah iza zemljišnoknjižno.

I, da, danas sam bila jedina na ispitu, bio je naravno usmeni, više nalik na običnu konverzaciju - ništa specijalno, jedino me iznenadio pitanjem o amortizaciji hipoteke - onaj podatak o hipotekama prije 25.12.1958., koje se po službenoj dužnosti otpisuju. Radila sam kombinirajući skriptu sa knjigom i zakonom, sve skupa 10-ak dana poštenog učenja.

To mi je bio zadnji ispit, ostaje samo diplomski...
Pozdrav društvu i sretno s obavezama!:laughing:

danchy13

iz cega je najbolje ucit ovaj ispit? koliko ima stranica knjiga iz ovog ispita i da li je ima u skriptarnici ? hvala :)

Sanci

iz cega je najbolje ucit ovaj ispit? koliko ima stranica knjiga iz ovog ispita i da li je ima u skriptarnici ? hvala :)
Knjiga ti ima cca 350 stranica, ali ne treba učiti povijesni dio, slobodno preskoči, jer mi je tako rekao profesor. Budući je iz 2002., obavezno si pogledaj izmjene zakona, ništa posebno, u zakonu ti je sadržajno sve što i u knjizi i skripti, može poslužiti kao ponavljanje. Skriptu sam skinula tu sa skriptarnice, relativno je ok, samo ima puno gramatičkih grešaka pa malo dekoncentrira. Ja sam krenula po skripti, istovremeno pratila po knjizi pa ako mi nije bilo jasno, to sam prošla po knjizi jer je dobro pisana. Knjigu sam posudila u knjižnici. Sretno, nije ništa preteško, super je što je zanimljivo i aktualno. :wink5:

danchy13

da li netko zna kad su prijave iz ovog ispita ,sad u 2 mj.kad je prvi rok? molim vas ako netko zna..da mi javi..hitno mi je!

joojaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da li netko zna kad su prijave iz ovog ispita ,sad u 2 mj.kad je prvi rok? molim vas ako netko zna..da mi javi..hitno mi je!
Zemljišnoknjižno pravo

PRIJAVA ISPITA POLAGANJE ISPITA

19.-20.1. 2.2.-10.2.
3.-7.2. 16.2.-24.2.

bela

Ima li netko tko je bio u ponedjeljak na ispitu iz zemljišnog pa da barem kaže kako je prošlo, puno bi nam značilo. Hvala.

danchy13

da li netko zna da li se može proci..ako si ucio samo po zakonu ovaj ispit? molim vas ..vi koji ste prošli ..pomozi te nama koji nismo, pa napišite da li je netko bio na prvom roku u 2 mj na ispitu..hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks