AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Zemljišno knjižno pravo

Fireflower

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo ukratko... opet smo pisali pismeni... pitanja su na zaokruživanje i treba samo malo koncentracije da sve bude ok. 5 nas je izašlo, svi smo prošli! :crazy: :crazy: :crazy:
Čestitke kolegicama, vidimo se!
Svima koji nisu izašli - sretno na sljedećem roku!

MARINA T

Evo, izašlo nas je četvero jučer.. Bio je samo pismeni, 25 pitanja na zaokruživanje, ako se dobro sjećam, 20 minuta vremena. Prošle smo 3. Usmenog nije bilo. Pitanja nisu jako teška, ali treba se jaako dobro koncentrirati jer su odgovori slični i lako se zbuniti. Nažalost, nisam uspjela zapamtiti koja su bila pitanja.. Dobile smo trojčice.. Na ovaj ispit svakako treba izaći i probati!!

ružmarin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej, sad sam vidjela da je ispit u ponedjeljak u 12...kako to? Sad nema šanse da stignem na postupovno u 12 i 30...Jel to u redu da su ispiti u isto vrijeme?!

jadra

Hej, sad sam vidjela da je ispit u ponedjeljak u 12...kako to? Sad nema šanse da stignem na postupovno u 12 i 30...Jel to u redu da su ispiti u isto vrijeme?!
nažalost nikog to nije briga da li su nama ispiti u isto vrijeme, i to već godinama... tako da je to od strane faksa normalno, a sad je li u redu - o tome bi se dalo raspravljati...

muholovac

DA..DA..ja sam u istoj situaciji..i to mi se već miljun puta tako desilo..nije u redu..al šta se tu može..:S
ugl,idem na ovaj jer sam se recimo spremala duže pa su mi veće šanse za prolazak..jeeej :p

jadra

DA..DA..ja sam u istoj situaciji..i to mi se već miljun puta tako desilo..nije u redu..al šta se tu može..:S
ugl,idem na ovaj jer sam se recimo spremala duže pa su mi veće šanse za prolazak..jeeej :p
svaki šugavi rok ista priča s tim poklapanjima dana/vremena kad je ispit... ja idem na UPP jer sam taj spremala više... javite kako je bilo na ispitu! sretno!

muholovac

hm..da..ja se spremam na ovaj već duže vrijeme,nikako na zelenu granu sa onim zabilježbama,koliko to detaljno treba znati? meni se sve pomješa..a ima ih..:S

jadra

hm..da..ja se spremam na ovaj već duže vrijeme,nikako na zelenu granu sa onim zabilježbama,koliko to detaljno treba znati? meni se sve pomješa..a ima ih..:S
iskreno - nemam pojma, znam da je pismeni na zaokruživanje, ali uopće nemam nikakav pojam o tome kakva su pitanja. uglavnom, ako se već neko vrijeme spremaš i ako ostalo znaš solidno - izađi! ovo nam je zadnji redovni rok, neće biti sva pitanja o zabilježbama sigurno - riskiraj!

muholovac

Ma ovaj put izlazim,sigurno.dosta mi je više tog predmeta.:p da sam znala kakav je,nikad ga nebi izabrala :S
ugl,sretna na UPP :)

jadra

Ma ovaj put izlazim,sigurno.dosta mi je više tog predmeta.:p da sam znala kakav je,nikad ga nebi izabrala :S
ugl,sretna na UPP :)
hvala :)
ja ga nisam ni izabrala, nego sam ga jednostavno dobila, kao i druga 2 izborna - jer je to bilo jedino što je ostalo. toliko o "izbornim" predmetima... :angry:
izađi svakako, držim fige da budu "dobra" pitanja! :wink5:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks