Nela
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nabrojati...Molim vas, da li strukturne, personalne i funkcionalne aspekte treba znati samo nabrojati ili treba znati nesto o njima reci..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nabrojati...Molim vas, da li strukturne, personalne i funkcionalne aspekte treba znati samo nabrojati ili treba znati nesto o njima reci..
nije ti dovoljna, mislim ja sam učila po njoj, al i po pitanjima kaj se povlače po forumu...jel tko zna dal je sigurno dovoljna samo ona skripta sa 70 pitanja za prolaz?
na pismenom nabrojati, aspekte, ali na usmenom znaju pitati i objašnjenja...nabrojati...
nadzor nad zakonitoscu obavlja ravnatelj ustanoveTko obavlja nadzor nad zakonitošću rada ustanove? Nadležno ministarstvo, čl. 64. Zakona o ustanovama
p.s. odnosi se na 4 pitanje
Nadležno ministarstvo.nadzor nad zakonitoscu obavlja ravnatelj ustanove
prijedlog daje drzavni tajnik. Ustanove osnivaju pravne i fiz osobe, hr i strani drzavljani...Tko je sve ispitivao na usmenom na zadnjem roku, samo pavic ili jos netko?
sta ste napisali pod tko daje prijedlog za imenovanje celnika ureda drzavne uprave i pod pitanje tko osniva ustanovu? ja sam na ovo prvo htjela napisati vlada, ali nisam, ostavila sam prazno, a pod drugo da ustanovu osnivaju pravne i fizičke osobe.. jel to tocno?
da, vidjela sam poslije, a ja to pomijesala sa brigom nad zakonitoscu u ustanovama...znaci krivi odgovor na testu...jel tko zna dal je danas pitanje glasilo tko brine o zakonitosti ustanova ili tko nadzire zakonitost, ja se ne sjecam...Nadležno ministarstvo.
Samo Pavić... i nadam se da ce vam on ispravljat testove i pitati vas jer je profesor stvarno zakon!!!Tko je sve ispitivao na usmenom na zadnjem roku, samo pavic ili jos netko?
sta ste napisali pod tko daje prijedlog za imenovanje celnika ureda drzavne uprave i pod pitanje tko osniva ustanovu? ja sam na ovo prvo htjela napisati vlada, ali nisam, ostavila sam prazno, a pod drugo da ustanovu osnivaju pravne i fizičke osobe.. jel to tocno?
2.Imam par pitanja, pa ako netko zna, molim vas da odgovori..
1. Primjer sudjelovanja građana u javnim službama
2. Da li ministar može donijeti pravilnik ako vidi da ima nekih nepravilnosti u zakonu ili ako ga zeli pojasniti, koja su ograničenja
3. šta znači rješavanje u upravnim stvarima
4. sto su tocno ocevidnici
5. ustrojstvene jedinice i njigova nacela, nacelo odsjeka
unaprijed hvala!
...ja sam ti koristio samo onu gdje su onih 70-ak pitanja (al to više za nekakvo brzo ponavljanje ili slično...) ...Zakoni (oni pročišćeni sa katedre) + knjiga (Nast.materijali) (moja preporuka), a iz druge knjige samo "uzmeš" globalizaciju i onaj dio o centru vlade...1.da li ove skripte koje su u "skriptarnici" valjaju i da li su sa novim izmjenama i dopunama.
2.Te skripte su kompletno gradivo ili ima još zakona po svuda, pa vas molim za odgovor
Dragi Josipe,- Danas ispitivao prof. Pavić, čovjek je zakon... :worshippy: ...stvarno ne vidim način kako se kod njega može pasti na usmenom ako si prošao pismeni... ...ležerna atmosfera, navodi te na odgovore,jednom rječju legenda...
p.s.
Ne znam kolko su istinite glasine da mu je ovo zadnji rok gdje on ispituje, navodno odlazi...
...ja sam ti koristio samo onu gdje su onih 70-ak pitanja (al to više za nekakvo brzo ponavljanje ili slično...) ...Zakoni (oni pročišćeni sa katedre) + knjiga (Nast.materijali) (moja preporuka), a iz druge knjige samo "uzmeš" globalizaciju i onaj dio o centru vlade...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.