Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
na internetskoj stranici narodnih novinaGdje da nadjem uredbe ? Ove druge zakone na stranici od faksa ali uredbe nisam nasla ? Ako netko zna, hvala vam...
Pavic i neka asistentica koju sam ja osobno prvi put vidio...ako se ne varam svi su/smo prosli. Ali da g. Pavic voli zbunjivat i zakomplicirat taj usmeni to bi pripisao nacelu istinitosti :laughing:Tko je od profesora bio na usmenom danas u 10 sati?
dobra je ona kaj ima 70 pitanja...jel može netko preporučiti skirptu iz skriptarnice koja je najbolja o ovaj predmet?
1. grupa autora- Javna uprava (nastavni materijali), trebamo znati ove str: od 25-33, 161-168, 347-391.šta iz ovog predmeta treba znati samo od 264-274 i 330-451 str iz knjige ??? i ništa više ili...
prodi barem jednom onu prvu knjigu a u drugoj globalizaciju i lok. , skini si jos i onih 70 pitanja s odg i to bi bilo dovoljno uz skriptu i propise(zakone i uredbe), pogledaj koja se pitanja učestalo ponavljaju, imas ih tu na forumu i mislim da nebi trebalo biti problema...:laughing:jel iz ovog predmeta dosta naučiti zakone i uredbe i skriptu od 30 i nešto str... aj molim vas nek netko odgovori.. hvala..![]()
zakon o sustavu državne uprave jako dobro moraš naučiti, jer pitanja iz njega su i na pismenom i na usmenomljudi dal se profesori baziraju na ovim zakonima, i koliko detaljno ih treba ucit?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.