AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Lokalna samouprava

ana.lagin

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
I kolege koji pisu samo drugi kolokvij, hocete li vi uciti ostatak gradiva iz onog clanka suvremeni trendovi (europeizacija)? Jer na pocetku semestra kopric je rekao da se uci sve, da bi na merlinu osvanulo da za prvi kolok. ucimo samo od 1-31 strane pa jel to znaci da ostatak gradiva ulazi u drugi kolokvij ili?

Marisol

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I kolege koji pisu samo drugi kolokvij, hocete li vi uciti ostatak gradiva iz onog clanka suvremeni trendovi (europeizacija)? Jer na pocetku semestra kopric je rekao da se uci sve, da bi na merlinu osvanulo da za prvi kolok. ucimo samo od 1-31 strane pa jel to znaci da ostatak gradiva ulazi u drugi kolokvij ili?
Mislim da ulazi tih par stranica u 2. kolokvij jer je tamo decentralizacija, lokalni poslovi i to sta bi trebali sad pisati. ZLPRS ucimo cijeli?

ana.lagin

Poslala sam mail skarici i kopricu. Evo skarica mi je prvi odgovorio i kaze da je relevantna literatura ona koja se nalazi na web stranici.. dakle ucimo :/
Sad se javio i kopric! Kaze sljedece: "Ne, ispitna literatura je ona na Merlinu, a na stranici Katedre ćemo uskoro promijeniti."

Daklee, bilo bi super kad bi to promijenili sada, a ne 3 dana pred ispit :D

alma1311

Sad se javio i kopric! Kaze sljedece: "Ne, ispitna literatura je ona na Merlinu, a na stranici Katedre ćemo uskoro promijeniti."

Daklee, bilo bi super kad bi to promijenili sada, a ne 3 dana pred ispit :D
Omg kakva organizacija.... al u svakom slučaju bilo bi odlično kada ne bi morali i tu knjigu. Dakle Koprić kaže da ta knjiga ne ulazi u literaturu? S obzirom da je nema na Merlinu.... jaooo

ana.lagin

Omg kakva organizacija.... al u svakom slučaju bilo bi odlično kada ne bi morali i tu knjigu. Dakle Koprić kaže da ta knjiga ne ulazi u literaturu? S obzirom da je nema na Merlinu.... jaooo
Problem je u tom sto je nama kopric na kolokviju rekao da nije siguran hoce li on sastavljat ispit..ali u svakom slucaju imam mail od njega, ako naidjem na pitanje iz te knjige lako se mogu pozaliti. To sto su oni neorganizirani, njihov problem i mi ne bi smjeli zbog toga ispastat. Bas me zanima sada hoce li promijeniti ista

alma1311

Problem je u tom sto je nama kopric na kolokviju rekao da nije siguran hoce li on sastavljat ispit..ali u svakom slucaju imam mail od njega, ako naidjem na pitanje iz te knjige lako se mogu pozaliti. To sto su oni neorganizirani, njihov problem i mi ne bi smjeli zbog toga ispastat. Bas me zanima sada hoce li promijeniti ista
Imaš pravo... nemamo mi veze sa njihovom organizacijom. U svakom slučaju ja neću učiti tu knjigu pa ako se pojavi koje pitanje i ja ću se pobuniti.

Mamanafaxu

Mene je isto strah iako sam prošla kolokvij učim samo ostatak dakle ne ponavljam prvi dio, od kojeg naslova je 2.dio kolokvija iz knjige Nastavni materijali od lokalnih poslova ili još prije onaj dio upravljanje gradovima...??

ana.lagin

Mene je isto strah iako sam prošla kolokvij učim samo ostatak dakle ne ponavljam prvi dio, od kojeg naslova je 2.dio kolokvija iz knjige Nastavni materijali od lokalnih poslova ili još prije onaj dio upravljanje gradovima...??
Od lokalnih poslova

Logan

Ako netko može sa sigurnošću potvrditi (ko je već krenul učit ovaj predmet) da li je skripta od kolegice marija93 obuhvaća svu potrebnu literaturu koja je navedena na merlinu ili je potrebno nadopuniti nekim novim podacima?Hvala

alma1311

Ako netko može sa sigurnošću potvrditi (ko je već krenul učit ovaj predmet) da li je skripta od kolegice marija93 obuhvaća svu potrebnu literaturu koja je navedena na merlinu ili je potrebno nadopuniti nekim novim podacima?Hvala
Kolegica je dosta detaljno napisala skriptu tako da mislim da je dovoljna :) ne treba uciti Kopricevu knjigu Dvadeset godina lokalne i regionalne samouprave koja je sadrzana u skripti. Naravno,skripta ne sadrzi zakone koje jos treba nauciti. Sve ostalo je super po mojoj procjeni

Logan

Kolegica je dosta detaljno napisala skriptu tako da mislim da je dovoljna :) ne treba uciti Kopricevu knjigu Dvadeset godina lokalne i regionalne samouprave koja je sadrzana u skripti. Naravno,skripta ne sadrzi zakone koje jos treba nauciti. Sve ostalo je super po mojoj procjeni
Znači sve osim dijela od strane 92 do strane 108 jel tako? Zakoni su priča za sebe

SIME8M

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ne znam jel netko pogledao mail, ali pismeni dio se piše online na način povezivanja. Prof. Škarica je dao primjer jednog pitanja. Ne znam kako vama to izgleda, ali meni je ovo zastrašujće fkt ne znam tko može tako povezati.....
Kako vi mislite to proći? savjet, pomoć.....

alma1311

Ne znam jel netko pogledao mail, ali pismeni dio se piše online na način povezivanja. Prof. Škarica je dao primjer jednog pitanja. Ne znam kako vama to izgleda, ali meni je ovo zastrašujće fkt ne znam tko može tako povezati.....
Kako vi mislite to proći? savjet, pomoć.....
Ja si postavljam isto pitanje! :eek: Znaci uzas!

milla

Ja si postavljam isto pitanje! :eek: Znaci uzas!
Upravo mi isto prolazi kroz glavu
Onak, kao da nije predmet dovoljno sam po sebi zahtjevan pa ono, idemo ga jos vise ubit....
I cini mi se da je bilo 50 min a sad 45 min.
Pa ja za ono njegovo sto je napisao u odgovoru trebam nekoliko minuta da natipkam a da ne kazem da bi mi trebalo da razmislim...i to poprilicno

mrt

Znaci po skripti marije93 gradivo koje ulazi u 2.kolokvij je od 25.-62., onda 78.-91., 123.-132.?
Molim da mi netko potvrdi ovo ili me ispravi, unaprijed puno hvala

Btw i meni je ovaj primjer pitanja uzas :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks