Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a u 12 dana jel se moze nauciti? i sto sa zakonima,bas se sve mora uciti ili ima dijelova koje se mogu izbaciti,eliminirati?malo je teži oup 2 jer ima dosta lekcija koje su potpuno nepovezane jedne s drugim pa samo zbog toga...a iz čega učiti oup 2 imaš u prvom postu ove teme upute
Evo mojeg iskustva,a u 12 dana jel se moze nauciti? i sto sa zakonima,bas se sve mora uciti ili ima dijelova koje se mogu izbaciti,eliminirati?
hvala na inf,pokusat cu nac neku skriptu u skriptarnici,zakone nauciti pa cemo vdt,mozda se posreciEvo mojeg iskustva,
imam neku skriptu od 30 strana koju sam sam si sama sklepala od svih ostalih i ono što sam mislila da je najvažnije (copy-paste).
Prije ispita sam možda dva put sve pročitala, sve skupa učenja par satiBila jučer na ispitu, i nisam baš mislila da ću proći,
a kad ono 20 bodova.a pisala sam svašta, svojim riječima, i kaj treba i ne treba. Prije usmenog sam malo samo prolistala,
koliko se može u 15 minuta, i prošla! Tako je bilo i s prvim dijelom...
Volim ispite kad se uči sa razumijevanjem, i kad možeš objašnjavati na svoj način, jer ti onda nakon toga i nešto
ostane u glavi, zato me i strah recimo ULJP-a, to sve bubanje napamet, pa nema šanse da to sve zapamtim, ili se varam??!
DaJesu rezultati sutra u 13?
Trebaju.Znam da pitanje nije vezano uz ovaj predmet ali da li netko zna jel izvanredni studenti trebaju imat potpise?![]()
Jel ta skripta ukljucuje i sve zakone ili njih moram posebno uciti?uzmi si moju, tamo je složeno sve![]()
Prva strana i prvi post ove teme. Dolje je link na PDF. Nemoj učiti iz prezentacija.dal mi može netko dati link od prezentacija o koncesijama? nikako ne mogu naći. hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.