Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
To i mene zanima..u 12 ili 13h, ali mislim da su u podneKad su rezultati sutra?![]()
Ja sam si zabrijala da su u 11 ili 121.Elementi ustanove prema ZOU
2.Odgovornost sluzbene osobe za stetu nastala tijelu du
3.Podnosenje zahtjeva za stjecanje i prestanak hrv drzavljanstva, odlucivanje o zahtjevu
4.drugi upravni i strucni poslovi
5.naknada za ustanovljenje sluznosti i zakupa
6.kako nepovlasteni tuzitelji mogu pokrenut postupak pred Sudom EU
[DOUBLEPOST=1467645207,1467645130][/DOUBLEPOST]
To i mene zanima..u 12 ili 13h, ali mislim da su u podne
Jel su i za OUP 1 ISTO?rezultati su u 12 sutra![]()
da,i oup 1Jel su i za OUP 1 ISTO?
podneKad su rezultati sutra?![]()
Prava pozitivnog statusa su pravo na žalbu, jednakost i ravnopravnost građana i pravo na rad i slobodu rada, a prava negativnog statusa su nepovredivost osobnosti čovjeka, nepovredivost doma, sloboda dopisivanja i tajnost podatakaLjudi jel zna tko kakva su to prava pozitivnog statusa, a kakva su to prava negativnog statusa?![]()
HvalaaaaPrava pozitivnog statusa su pravo na žalbu, jednakost i ravnopravnost građana i pravo na rad i slobodu rada, a prava negativnog statusa su nepovredivost osobnosti čovjeka, nepovredivost doma, sloboda dopisivanja i tajnost podataka
Formalni i materijalni pojam javne sluzbePitanja sa danasanjeg roka?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.